Høker Bajer fra Hancock Bryggerierne
Navn Høker Bajer
Bryggeri Hancock Bryggerierne
Første bryg
Øl type Tjekkisk Pilsner
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
Dette er vor traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.


Denne øl hedder også:
   Færgeriets Venner - Hvalpsund/Sundsøre fra Hancock Bryggerierne
   Fur fra Hancock BryggerierneGenanmeldt af KilkennY
21. maj 2010 22:08 af KilkennY
Tjah, Høker Bajer siger vel alt!

Det er en bajer, intet mere, intet mindre.

Øllet er pilsner på alle fronter, og kan hverken mere eller mindre end de øvrige danske stadard klassiske pilsnere.

Eneste plus er at den nydt til en god gang 1987 Whitesnake på vinylen :o). Kan man fristes til at sige "Here We Go Again" :o)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
7. januar 2007 23:25 af Sigmund
33 cl flaske, kjøpt i Danmark.
Kunstig sukkertøy aroma. Smaken er OK (men ikke imponerende) når ølet er kaldt, akseptabel humle i ettersmaken.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
31. juli 2006 15:20 af Gamlegrå
En udemærket terrasse øl - let bitterhed - en smule eftersmag ud over denne . Typisk Pils på godt & ondt
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. oktober 2005 15:12 af Maria
Det er en gylden pilsner med et dårligt skum. Aromaen er ikke overvældende, men der er noter af malt/karamel. Malt/karamel går igen i smagen med en vis sødme, og der er svage noter af frugt. Der er en fin bitterhed. En letdrikkelig "bajer", der som så mange af dens artsfæller hurtigt er glemt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Hylle
30. august 2005 11:33 af 2meterSmølf
Bemærkning til nedenstående.
Fur øl´en er en almindelig "Høker bajer" Hancock bryggerierne laver mange forskellige etiketter til deres øl. Så hvis du bestiller en hel palle øl kan du få din egen etiket på..!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
17. marts 2005 22:39 af KilkennY
Jeg stod fornyeligt for byggeriet af et Kalmar-hus (Sommerhus) på Fur, og lokkede derfor byggehold 03 (Flemming og Brian), til at tage et par øl med hjem fra Fur Bryghus. Da Flemming kom forbi med mine øl, fortalte han mig om denne "Fur-øl", som ikke engang var fra Fur Bryghus, men i stedet fra Hancock, blev jeg da en smule overrasket. Citat Flemming: Den er sq´ god og det er den vi skal have nogle kasser med hjem af! Og jeg forstår ham faktisk godt…
Det er en fortrinlig "Håndværker-bajer" som jeg selv gerne vil have nogle flere af, når jeg skal til at sætte huset i stand. Den smager som en god pilsner skal, og der er en moderat mængde kulsyre til at, den både er frisk, tørstslukkende og er til at bælle i væk, når man nu skal videre med arbejdet.
Jeg kan specielt godt lide sloganet fra etiketten; "2 min fra Danmark", som fortæller hvor nemt det er at komme til og fra øen. Jeg tror nu det tog 3 minutter, men til gengæld er der max 15 minutters ventetid på færgen. Så tag til Fur i stedet for Bornholm, da øen både er mere hyggelig, og solen og skinner oftere.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125