Juridisk Meddelelse

Alt nedenstående er gældende fra 7. april 2005 og frem.

 

Alt nedenstående gælder for Internet domænerne guidetobeers.dk, guidetobeers.com, guide2beers.dk, guide2beers.com og g2b.dk - og når guidetobeers.dk bliver nævnt i nedenstående så vil alle 5 domæner være ment.

 

Alt nedenstående gælder for Dem som besøgende/gæst og for Dem som bruger af communityet/brugerområdet på guidetobeers.dk.

 

Anmeldelser, øl informationer, bryggeri informationer, mad opskrifter, debat indlæg, quiz tekster, grafik i form af bryggeri logoer, øl logoer, øl flaske logoer, guidetobeers.dk logo og anden grafik offentliggjort på overstående domænenavne stilles til rådighed i form af fremvisning, læsning og kommentering.

 

Det er ikke tilladt at tage nogen form for kopi, hverken i elektronisk eller digital form. Dog er udskriftsmæssig form undtaget.

 

Der må tages kopi på papir til privat brug. Denne adgang gælder dog alene fysiske personer, ikke juridiske og fiktive personer. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra ejere af guidetobeers.dk domænet og/eller de pågældende skribenter.

 

Alle logoer tilhører de respektive bryggerier, som de enkelte logoer reklamerer for. guidetobeers.dk har ingen ret over logoerne, og fremviser dem kun for at vise de enkelte bryggeriers logo, ikke for at fremhæve enkelte bryggerier frem for andre.

 

Overtrædelse af ovennævnte begrænsninger kan håndhæves af både guidetobeers.dk og igennem guidetobeers.dk, de pågældende skribenter. Såfremt De er i tvivl om, hvad De må kopiere, så kontakt guidetobeers.dk på følgende e-mail adresse: kontakt@g2b.dk.

 

Anmeldelser, som findes på guidetobeers.dk, kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Der sker periodiske ændringer af informationen heri. guidetobeers.dk og/eller deres brugere kan når som helst foretage ændringer af anmeldelser, som findes på guidetobeers.dk.

 

Under ingen omstændigheder skal guidetobeers.dk og/eller deres brugere være ansvarlige for nogen indirekte skader, følgeskader eller skader af nogen som helst art som resultat af manglende anvendelsesmulighed, tab af data eller indtjening, hverken som erstatningskrav, som måtte opstå som resultat af eller i forbindelse med følger af anmeldelser, kommentarer eller debat indlæg på guidetobeers.dk.

 

De links, som findes på guidetobeers.dk muliggør, at De forlader guidetobeers.dk. De hjemmesider/websteder, som er forbundet til guidetobeers.dk via links, er ikke under kontrol af guidetobeers.dk - og guidetobeers.dk er ikke ansvarlig for indholdet i disse hjemmesider/websteder eller ansvarlig for nogen links, som indeholdes i disse omtalte hjemmesider/websteder. guidetobeers.dk stiller alene disse links til Deres rådighed som en hjælp for Dem til at finde disse hjemmesider/websteder, og det forhold, at de pågældende links findes, betyder ikke, at guidetobeers.dk har godkendt eller anbefalet de pågældende hjemmesider/websteder.

 

Vi forbeholder os retten til når som helst at redigere, tilføje eller slette dele i denne juridiske meddelelse.


© g2b.dk

0,015625