En side blev født

I december 2001 mødtes 2 spirende genier på et dunkelt værtshus, og grundstenen for en verdensombrusende hjemmeside var lagt. De to skulle dog gå så grueligt meget igennem før potentialet brød frem til offentligt skue og realiteterne kom på plads. GuideToBeers var kommet for at blive, men endnu var den ikke klækket ud af sin skal.
Det hele startede ret uskyldigt. Et slag golf i ny og næ efterfulgt af en kølig, velskænket Guinness på Paddy Go Easy i Esbjerg og pludselig kunne vores to hovedpersoner mærke, at de havde fat i noget, som mange andre blot rystede uforstående på hovedet af.
Efter i årevis at have vandret den danske ølørken igennem i blinde, opdagede de den vidunderlige, spændende verden, der gemte sig bag de tomme, giftigt-grønne Carlsberg flasker, og deres fælles kærlighed til det sorte, ravgyldne eller tætte, ufiltrerede bryg voksede og voksede.
I 2004 kulminerede det hele, og sammen indgik de løftet om, at de, gennem tykt og tyndt/godt og ondt, ville udbrede og dele deres lykke med hele verden. GuideToBeers så dagens lys.
Som nybagte indehavere af en hjemmeside tog frustrationerne til, og de var nødt til at bede vennerne om støtte for ikke at drukne i småskænderier om sideskift og andre bagateller, eller ende i økonomisk ruin som følge af hjemmesidens stadigt voksende behov for input. Sammen kom de gennem krisen og GuideToBeers er i dag blevet en velfungerende, selvstændig hjemmeside i god udvikling.

De to genierMorten Simonsen
(Sims)

Kenni Lund
(KilkennY)

BeerMaster

ClipMaster

Talknuser af erhverv

Ølnyder og håndbrygger

Ølerfaring siden 1986

 

Ølerfaring siden 1989

 

 

                             


Forfattet af: Mary


© g2b.dk

0,015625