Nyhedsbrevet 01/2016
Afsender: KilkennY
Tilføjet: 08-01-2016 22:26:00
Som start ønskes du en glædelig jul og et godt nytår.

Som du måske bemærkede, kom året 2015 ikke til at stå ret meget i guidens navn. Vores lille team af ølglade personer har ikke kunnet finde så meget tid som nødvendigt, og det har resulteret i længere perioder, hvor flere funktioner på guiden desværre ikke virkede, som de skulle. Det fandt vi heldigvis tid til at udbedre i slutningen af året, og samtidig fandt vi tid til at få tilføjet et par funktioner, som vi længe har haft på ønskesedlen.

Vi har tilføjet følgende funktioner:

Du kan nu tilføje billeder af ølflasker og øletiketter i formatet JPG/JPEG. Du kan tilføje billeder af alle øl, som mangler foto, og selvfølgelig også af dem, du lige har oprettet. Du kan dog kun tilføje billeder fra Web-siden (kræver login), ikke fra mobilsiden. Bemærk gerne at etiketter har størrelsesforholdet 2 x 3 (B x H), mens flaskerne har forholdet 2 x 5 (B x H).
Så opnår vi det pæneste resultat, når vi kommer tæt på dette.
Brugeroprettelse af bryggerier. Nu behøver du ikke længere at kontakte os for at få oprettet det bryggeri, du mangler. Du finder funktionen under det land eller den region, hvortil du ønsker at oprette bryggeriet. Find knappen ’Mangler der et bryggeri i x-land/region-x’ og tryk på den. Herefter er det bare at udfylde informationsfelterne på samme måde som ved oprettelse af øl.
Ting vi arbejder på:
Fritekst felt til øltyper. BJCP nedlægges.
Tilføjelse af bryggeri logoer.
Genaktivering af Online Brugere.
Generelle forbedring af brugeroplevelsen på mobile enheder.
Teamet bag guiden har store forventninger til 2016. Dette bliver året hvor hele teamet for første gang i over 4 år igen er samlet på dansk grund. Dette skulle gerne resulterer i endnu mere G2B-arbejde og endnu mere ølsmagning. Men for at det ikke skal blive alt for lokalt starter vi foråret med en tur til det sydlige England hvor koncentrationen af CAMRA pubs er behagelig høj. Vi håber at du vil give både de nye funktioner og guiden en chance til.

Velsmagende og højtskummende hilsener fra Team G2B.
Ment0, Masn, Sims og KilkennY

Besvar  -  Nyt indlæg  -  Tråd oversigt  -  Forum oversigt

Læs om generel brug af debatten her • Kontakt webmaster, hvis du har foreslag til nye debatter.


© g2b.dk

0,046875