GRATIS ØL
Afsender: KilkennY
Tilføjet: 18-06-2009 08:00:00
Der er som tidligere nævnt mulighed for at alle guidens brugere (så længe lager haves), kan afhente gratis smagsprøver til anmeldelse af øllet fra Bunny Brewery.
Der er allerede en del som har skrevet og fået lagt lidt til side, og vi håber endnu flere vil benytte sig af muligheden.

Øllet skal afhentes på vores adresse i Esbjerg, da vi ikke gider at bøvle med at PostDK smadre det, men vi har også mulighed for at sætte noget af i hhv. Odense (Hjallese) og København (Kastrup).

Mvh. Bunny Brewery

Besvar  -  Nyt indlæg  -  Tråd oversigt  -  Forum oversigtRe: GRATIS ØL
Afsender: Janchik
Tilføjet: 18-06-2009 16:21:00
Vov vov vov vov vov vov (oversat til: Jo jo - hvis i har et par flasker endnu og gider at have mig rendende omkring i det sydjyske så kommer jeg gladeligt forbi til kaninfrokost og öl

Kan i hygge jer

Masser af hilsner
-Jan

Besvar  -  Nyt indlæg  -  Tråd oversigt  -  Forum oversigt


Re: GRATIS ØL
Afsender: hennck
Tilføjet: 18-06-2009 23:17:00
Generøse mennesker kan verden ikke indeholde nok af! Jeg fik, da jeg senest besøgte Bunny Brewery, seks øl med, og da KilkennY besøgte Aabenraa-residensen i maj, var der også bryg med i posen. Can't help but love that...det er for ringe, at jeg ikke konsekvent - som ydmyg tak og i det mindste - anmelder sagerne på g2b, men sommetider bliver de indtaget i en ukurant tilstand, som ikke uden usikkerhed ville sløre billedet.

KilkennY, du er en sjælden perle blandt os ydmyge racefæller.

Glæder mig til at drikke en Aventinus med dig og dine kompagnoner efter AC/DC koncerten i morgen.

Besvar  -  Nyt indlæg  -  Tråd oversigt  -  Forum oversigt
Læs om generel brug af debatten her • Kontakt webmaster, hvis du har foreslag til nye debatter.


© g2b.dk

0,03125