Information om Warpigs
Kontaktoplysninger
Flæsketorvet 25,
1711 København V.
Tlf.: 43 48 48 48

Anmeldelse
08-11-2016 06:59 | Teejay
Warpigs på Flæsketorvet i København er et samarbejde mellem Mikkeller (Danmark) og Three Floyds (Chicago). Begge bryggere har på skift haft æren af at være kåret som verdens bedste bryggere, så en samarbejdende brygpub mellem de to må være enhver ølentusiasts våde drøm.

Warpigs ligger centralt i den gamle Kødbyen på Vesterbro i København. Her har man i gammel tid kørt grise, kvæg, lam o.s.v. til slagtning og i lidt nyere tid hvor slagtningen blev overtaget at industrislagterierne har stedet været benyttet af flere grossister til fremstilling af pølser, røgning af samme og distribution til hovedstadens detailhandel. Markedet og tiderne har ændret sig gevaldigt og idag er Kødbyen blev omdannet til et lille lukket område hvor caféer, burger- og fiskerestauranter ligger side om side med de få tilbageværende industrivirksomheder der stadig holder til i Kødbyen. Warpigs er en af disse nye steder der har slået sit navn op på godt brygget øl og tung amerikansk barbecue grillmad i Texas stil. Mit besøg var ikke med spisning for øje, men der i mod for at smage stedets øl, som jeg på forhånd havde store forventninger til på grund af de to brygmestre bag konceptet. Jeg blev ikke skuffet.

Stedet er ikke særligt ombygget i forhold til det pølserøgeri der tidligere har ligget på stedet. Baren er stor og enkel med stor serveringsflade så der kan hændes øl ud til mange kunder samtidig. Restaurant delen er nærmest som et cafeteria i den fjerneste ende af lokalet og møblementet er enkelt, nemlig borde og bænkerækker så mange kan sidde ned samtidig. I bygningens ene ende står bryganlægget til frit skue og udsender en skøn maltet duft (der var mæskning i gang under mit besøg) som blander sig dejligt med stedets øvrige let røgede duft som sikkert stammer fra fordums tids pølserøgning. Alle vægge og gulve er stadig flisebelagt og interiøret er enkelt, men funtionelt. Prisniveauet er måske en smule høj, men personalet har stor forstand på øllet og tilbyder gerne en lille smagsprøve hvis man har svært ved at vælge mellem de 20-25 øl der er på repetoiret. En lille detalje fra fortiden er at alle ølhaner ikke er forsynet med almindelige håndgreb, men der i mod med knogler fra grise og kvæg. Fantastisk sted hvis man vil have godt øl, men måske lidt for koldt og anonymt hvis man ønsker lidt fred og ro og en hyggelig stille snak. Stedet er nemlig mest besøgt af unge øldrikkende entusiaster og musikken er bestemt til at høre.
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,03125