Information om de Wiering
Kontaktoplysninger
Wieringstraat 2
3000 Leuven
Tyskland

http://www.dewiering.be/

Anmeldelse
27-02-2009 22:38 | KilkennY
De Wiering er et hyggeligt lille sted som man bare skal opleve, hvis man komme i nærheden af Leuven. Bagsiden af stedets bygning ligger helt ud over kanalen, så det er med lyden og synet af vandet, at man nyder sin Lindemans, som er stedets speciale, i ro og fred.
Når naturen så endelig kalder, er det så op til de messende munke, at få de nu knap så gyldne dråber til at risle.
Stedet er en oplevelse, og jeg lover at man har ro i sjælen når man forlader dette sted.
Nøgleordet er terapi.

      
  • Billeder (2)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
27-02-2009 21:20 | Masn
Vi skulle bare lige gøre et stop, for at hvile benene på vores rundtur i Leuven, påsken 2008. Og valgte tilfældigt dette udskænkningssted, da det begyndte at støvregne og var småkoldt. Entreen virker måske ikke så indbydende, men lad dig ikke snyde, resten er en perle af et udskænkningssted.
Huset er et virvar af forskudte plan, kringelkroge og hyggelige hjørner. Vi satte os bagerst ved de store vinduer ud til den å, der løber igennem byen.
Ølkortet er alsidigt belgisk, fra kriek over trappist til lampic. Selvfølgelig serveret i de rigtige glas, med lidt saltede nødder til. Menukortet er ikke stort men billigt, deres Bitterballen, er slet ikke ringe. Og det at et toiletbesøg forgår til lyden af et messende gregoriansk kirkekor, gør det til en oplevelse, man husker tilbage på.
Hyggeligt sted.
      
  • Billeder (2)
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875