Information om The Bishops Arms
Kontaktoplysninger
Ny Østergade 14
1101 København K
Tel. +4531330860
http://www.bishopsarms.com/

Anmeldelse
22-04-2011 09:22 | Teejay
The Bishops Arms er en række af konceptbarer som ligger i Sverige. I marts 2011 åbnede en Bishops Arms i København. Stedet er indrettet som typisk bar i engelsk/irsk stil og med en langstrakt bar hvor man har udsigt til det vældigt store udvalg af øl og i særdeleshed whisky.
Er man whisky entusiast er stedet et besøg værd, for med over 250 mærker og et personale der er god til at vejlede, så kan man sikkert finde noget der falder i ens smag. På ølfronten gør Bishops Arms sig også rigtig godt. Der serveres op mod 25 forskellige øl fra fad, og enkelte af de engelske ales bliver håndpumpet. Udvalget af flaskeøl runder 100 forskellige, og alle øltyper er repræsenteret. Det er anbefalelsesværdigt at prøve de svenske mikrobryg, for dem ser man ikke så ofte i specialøls butikkerne.
På Bishops Arms har de også en pubmenu med sandwich og burgere, men ved mit besøg smagte jeg ikke på maden så det skal være usagt hvordan niveauet er. Personalet er godt vidende om deres produkter, og betjeningen er meget venlig.
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875