Information om Dronning Louise
Kontaktoplysninger
Torvet
6700 Esbjerg
http://www.dr-louise.dk/

Anmeldelse
25-07-2009 16:40 | KilkennY
Dronning Louise som er beliggende på Torvet i Esbjerg, er bl.a. tilholdssted for lokalafdelingen for Esbjergs danske øl-entusiaster. Udvalget af øl på flasker og fra fad, er da også byens største, og specielt ugens Cask Ale tiltrækker mange øl-glade folk. Stedet er indrettet med møbler, baluster og bar i mørkt træ, stole og sofaer betrukket med rødt stof. I kælderen finder man garderobe og toiletter, mens man på stueetagen finder restauranten til venstre og baren til højre. Første salen fungerer fredag og lørdag aften/nat som natklub, mens den på hverdagsaftener oftest bliver brugt til pub quiz og diverse Whisky og øl-smagninger.
Udvalget af øl på fad er som sagt ganske pænt, men kommer man forbi og søger lidt nyt og anderledes, er det ugens Cask Ale samt øllet fra Esbjerg Mikrobryg man skal holde øje med.
      
  • Billeder (2)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
01-03-2009 15:22 | Maria
Jeg har flere gange besøgt "Dronningen", og det er altid en dejlig oplevelse, for stedet oser af atmosfære. Det er ikke alle bag baren, der efter min mening har den fornødne ølviden til at kunne besvare ret simple spørgsmål om type osv., men udvalget er fint, og maden er også lækker. Alt i alt et sted, jeg gerne kommer igen...
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,0625