Information om Berlin Bar
Kontaktoplysninger
Gammel Kongevej 147
1850 Frederiksberg C

Anmeldelse
12-11-2010 08:04 | Teejay
Berlin Bar er et forholdsvis nyt udskænkningssted på Frederiksberg. Blandt mindre detailforretninger finder man denne lille røgfrie perle som har et usædvanligt repræsentabelt udvalg af både fad- og flaskeøl. Ejeren er delvis tysker, så øludvalget er naturligvis præget heraf.
Udsmykningen er tonsvis af sort/hvide foto af kendte personligheder i situationer og stillbilleder som ikke er kendt fra den almindelige presse. Man finder bl.a. flotte koncertbilleder af Rolling Stones, Rod Stewart, Kim Wilde, Madonna og Tina Turner - og sætter man sig godt til rette med ansigtet vendt mod Frederiksberg Rådhus, slipper man for at se på portrættet af Gitte Stallone!
Et kærkomment gensyn/gensmag med Köstritzer Schwarz kan opleves på Berlin Bar! God betjening og fornuftige priser. Jeg ved at Kilkenny vist nok har et eller andet med tolietter, og et toiletbesøg på Berlin Bar er et absolut must. Mens man forretter sin nødtørft kan man nemlig nyde historien og sangene fra den skønne fortælling om Karius og Baktus - naturligvis på tysk!
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875