Information om Bunker Beer
Kontaktoplysninger
Edvard Griegs Gade 12-14
2100 København Ø
Bunker@bunkerbeer.dk

Anmeldelse
02-10-2010 12:49 | Teejay
I en af de gamle bunker (helt præcist det man kalder en dækningsgrav) under Østerbro finder man den lille ølbutik med det passende navn Bunker Beer. Forretningen er indrettet i en af de dækningsgrave, som Københavns Kommune for en del år siden begyndte at udleje som lager, kunstatelier, øvelokaler for støjende musikere m.m.
Beliggenheden under flere meter jord betyder at temperaturen er ret konstant både vinter og sommer, og det har fået de to indehavere af butikken til at indse at stedet er helt perfekt til opbevaring af øl. De to indehavere står også bag kontraktbryggeriet HokNberg og deres øl kan selvfølgelig købes i butikken. I forvejen rummer København flere butikker med specialøl, så Bunker Beer har fået den geniale idé at koncentrere sig om nordiske øl og det er jo helt genialt fordi alle andre hellere vil importere fra Belgien, England og USA og derfor ofte overser de fantastiske øl der kommer fra vores nabolande.

Nu sidder der sikkert en jyde eller to og tænker "Øv, altså! Hvorfor er det altid kun i København sådanne spændende butikker kan findes?" - men Bunker Beer har allerede en løsning på det spørgsmål - den 1. oktober 2010 lancerede de nemlig webbutik. Så nu kan man besøge www.bunkerbeer.dk og bare handle til man segner om.
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875