Information om Délirium Café
Kontaktoplysninger
Impasse de la Fidélité, 4A
1000 Bruxelles

http://www.deliriumcafe.be/

Anmeldelse
28-02-2009 22:48 | Masn
Dette sted er nok det tætteste man kommer på en øl-nyders våde drøm. Først er der kælderen, hvor flaskeøl-udvalget er mere end hjernen kan rumme, og man tager sig selv i at bladre febrilsk rundt i det ringbind-agtige ølkort, og tænke: "Den kunne jeg godt tænke mig at smage.. nej den ... nej den der i stedet.!
Og når man så endelig går op af trappen, er det blot for at konstatere, at der er åbnet et tap-house med 25 fadølshaner i stueetagen, hvilket vores to guider ikke kendte noget til, hvilket var påsken ´08.
November ´08, var taphouse blevet yderligere udvidet, så det er en succes, der er kommet for at blive.
Jeg har altid prædiket, "Fad fremfor flaske", og ud fra dette må jeg sige, at Delirium Café´s taphouse er STEDET, hverken mere eller mindre, og da især ikke, som sidst i november, hvor der var Gouden Carolus Christmas på fad. Behøver jeg at sige mer?
   
  • Billeder (1)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
21-02-2009 23:17 | KilkennY

Delirium Café eller måske nærmere ”Himlen på Jorden” for alle øl-nørder, er placeret midt i hjertet af Bruxelles, ikke langt fra Grand-Place. Stedet er indrettet med kælder hvor ”The Main Bar” er placeret. Det er også her man finder ”Bibelen”, som indeholder de mere end 2000 forskellige øl på flaske, man har at vælge imellem. Er man ikke til øl fra flaske, kan man i stedet bevæge sig oven på til Delirium Tap-house. Her serveres, sidst jeg var på besøg, ikke mindre end 25 forskellige øl fra fad.
Stedet er udsmykket med bakker i loftet, og emaljeskilte og lamper på væggene, og alt relatere selvfølgelig til øl.
Er man ikke til mange mennesker og alt for meget larm, kan det anbefales ikke at besøge stedet på helligdage, da stedet vil være proppet til bristepunktet fra 10.00 formiddag til 04.00 næste morgen.

Ankommer man en sommerdag kan man sidde udenfor og betragte turisterne, som kommer valfartende forbi for at tage billeder af den lille nuttede Jeanneke Pis.
            
  • Billeder (4)
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875