Information om Gl. Strand Øl & Vin
Kontaktoplysninger
Naboløs 6,
1206 København K
Tlf. 33 93 93 44
www.oelhandel.dk

Anmeldelse
19-05-2010 14:03 | Teejay
Gl. Strand Øl & Vin har altid været kendt blandt ølentusiasterne i København. Det skyldes sikkert at mange gennem årtier altid har kunnet finde et spændende øludvalg udover det sædvanlige i butikken. Selv længe før ølrevolutionen var Gl. Strand Øl & Vin stedet hvor man købte specialøl.
Desværre har de ikke helt holdt trit med udviklingen, og gennem de senere år er de blevet overhalet indenom af butikker som Barley Wine, Ølbutikken, Kihosk og flere. Men det er stadig spændende at besøge den lille butik som ligger anonymt i en af Københavns ældste bydele - også kaldet middelalderbyen. I et lille baglokale på ca. 20 kvm finder man specialøl fra gulv til loft. Stedet har altid nogle fornuftige rabatter, men som sagt er udvalget ikke helt så optimalt længere. Der forhandles mest lagerøl fra Tjekkiet, fjernøsten, Tyskland samt enkelte engelske ales. Alt sammen er som oftest set andre steder også - men ind i mellem kan man da godt være heldig at finde en lille perle på Gl. Strand!
Det fine ved butikken er deres rimelige udvalg af specialøl på køl - og på en varm sommerdag er det skønt at sidde på kajkanten med en kølig, og se de andre Københavnere stresse afsted.
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,03125