Information om GUINNESS STOREHOUSE®
Kontaktoplysninger
St James's Gate
Dublin 8

Tel: + 353 1 408 4800
Fax: + 353 1 408 4965
Website: www.guinness-storehouse.com
Email: guinness-storehouse@guinness.com

Anmeldelse
21-08-2009 06:51 | KilkennY
Cirka et kvarters gang fra Temple Bar/centrum af Dublin finder man byens bedste udkigspost i form af Guinness Storehouse’s Gravity Bar, som er beliggende på syvende og øverste etage i dette fantastiske byggeri på St. James’s Gate. Alene denne ene attraktion gør stedet et besøg værd.
På de øvrige etager har man fordelt forskellige former for underholdning som eksempelvis Guinness Advertising (gamle Guinness reklamer), en stor souvenirbutik, noget om brygprocesser og et smagslaboratorium, Brewery Bar hvor der kan spises mad tilberedt med almindelig Guinness og selvfølgelig nyde selv samme til, Source Bar hvor der kan smages varianter af Guinness, noget bygningens og bryggeriets historie og ikke mindst en masse om de ingredienserne (malte, vand, gær og humle) der anvendes i øllet.
I Guinness Storehouse finder du masser af underholdning, så sørg for at sætte minimum et par timer af til det, og eventuel resten af dagen hvis man planlægger en pub crawl tilbage mod Temple Bar. ;o)

NB: Det er en meget god idé at købe billetterne via nettet inden afrejse, da der kan være timer at spare i køen for billetkøb. Har man sine print-selv-billetter ved hånden, går man blot uden om køen, og aflevere dem ved den lille bod til højre i den store Atrium.
               
  • Billeder (5)
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,046875