Information om Hansens Brauerei
Kontaktoplysninger
Schiffbrücke 16
24939 Flensburg
Tyskland

http://www.hansensbrauerei.de/

Anmeldelse
13-05-2011 01:36 | Sigmund
Fint beliggende og bra innredet brewpub og restaurant nær fjorden i sentrum av Flensborg. I vakkert vær sitter man helst ute. Ølene er i velkjent tysk stil, og ikke særlig oppsiktsvekkende - men gode nok.
  • Anmeldelse

Anmeldelse
19-08-2010 23:01 | renekolding76
Besøgt i forbindelse med et besøg hos en veninde og hendes kæreste i flensborg.
Yderst hyggeligt sted lige ned til vandet. Desværre var det temmeligt koldt og vådt da vi var der, så vi sad indendøre.
Stedet er ganske hygggeligt indettet, og betjeningen er venlig og professionel.
Vi fik hurtigt vores øl, men valgte at springe maden over, da vi synes priserne var lidt høje.
Men øllet var godt og der var masser af mennesker, skal helt sikkert forbi igen.
  • Anmeldelse

Anmeldelse
08-08-2010 18:45 | Ment0
Jeg tror det er en 6-7 år siden jeg første gang var forbi Hansens. Dengang var det med min bror og Masn, for at spise mig mæt i deres Frikadelle mit Rotkohl og dette var også første gang jeg drak Schwarzbier. Siden har jeg besøgt dette sted mange gange, så det er jo utroligt at der skal gå så lang tid før der kommer en anmeldelse. Frikadelle mit Rotkohl er i sig selv en hofret og et "must try" hvis du besøger stedet.
Bryggeriet har normalt Pilsener, Weizenbier & Schwarzbier på programmet, men hvis du kommer i maj måned så laver de også en ganske udemærket maibock.
Foruden de hyggelige indedørs lokaler, så har de også udendørs servering, og i sommermånederne er det et hit, for der er normalt godt booket op fredag/lørdag.
               
  • Billeder (5)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
02-06-2009 22:34 | hennck
Et sted, jeg og mit fellow scum ofte opsøger, personligt grundet dets Schwarzbier (right, Y?), som er så friskbrygget, at det får morgenurin til at fremstå som havnevand i Vendig!

Maden er jeg ikke begejstret for. Det er heftig kost, som kan få granvoksne mænd til at længes hjem (hvilket IKKE er name of the game, når man er i Flensburg!).

Ryeglokalet er, som ofte i Tyskland, større end de danske telefonbokse med udsugning så støjende som startende propelfly i Murmansk!

Priserne er meget rimelige, personalet er tåleligt ("hende den sure" skulle dog lukkes inde i et rum uden elektricitet og kloakering i to døgn!) og fra tid til anden er sæsonøllet også en oplevelse værd.

This is Germany!
  • Anmeldelse

Anmeldelse
15-04-2009 12:07 | KilkennY
Beliggende ned til Flensborg fjord finder man Hansens Brauerei. Om sommeren kan man sidde udenfor og nyde udsigten over fjorden, og på de mere kølige dage foregår det inden døre. Stedet er stort, og jeg vil tro at de vil kunne bespise i nærheden 200 gæster, skulle det blive aktuelt. Stedet servere selvfølgelig deres eget øl, hvor specielt deres Schwarzbier kan anbefales. Husker man en rengjort flaske (evt. 2 liter) kan man også købe lidt med hjem. Prisen ligger omkring de kr. 60 for 2 liter og ca. kr. 90 i pant for flasken, har man ikke fået sin egen med.
Maden er som øllet. God til en billig penge.
               
  • Billeder (5)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
01-03-2009 15:18 | Maria
Det er en hyggelig brewpub, der foruden god øl, også serverer god mad, deres schweinehaxe kan varmt anbefales
Vi har foreløbigt kun været der en gang, på vej hjem fra syd Tyskland, i øs-pøs-regnvejr og uden mulighed for at finde hotel for natten, så det var en lang tur hjem... Men vi vi helt sikkert vende forbi igen en anden gang!
  • Anmeldelse

Anmeldelse
21-02-2009 21:26 | Masn
Dette husbryggeri, skylder jeg tak for at have lært mig, at tysk øl er andet en Hansa på dåse. De brygger en god dunkel, helles og en sæson øl. Øllet og spisningen er på et prisbevidst niveau, og serveringen er hurtig og effektiv. Beliggende blot et fodgængerfelt fra Flensborg Fjord, gør dette sted til et hyggeligt pitstop på en shoppingtur. Hvor man nemt kan blive hængende, mens konen lige tager skobutikkerne en ekstra gang.
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,125