Information om Huisbrouwerij De Halve Maan
Kontaktoplysninger
Walplein 26
8000 Brugge
Belgien

http://www.halvemaan.be/


Anmeldelse
06-09-2010 10:58 | KilkennY
Befinder man sig i Brugge er en Rundtur på Huisbrouwerij De Halve Maan så absolut en god idé. Ikke nok med at rundturen med guiden er ganske underholdende, så får man heller ikke en bedre udsigt over byen med mindre man har tænkt sig at bestige en af byens mange kirketårne.
På husbryggeriet kan man ud over at smage deres gode øl, også få lidt at spise, men jeg kender intet til madens kvalitet eller pris.
For nærmere beskrivelse af rundvisningen og billeder læs artiklen her: http://www.g2b.dk/default.asp?id=106
  • Anmeldelse

Anmeldelse
28-02-2009 23:26 | Masn
Brugge, en by med butikker med kniblinger, chokolade og belgisk øl, til vildt opskruede priser. En by, der selv i november modtager den ene busladning turister efter den anden. Når dette så er sagt, er det nok også een af de smukkeste byer jeg endnu har været i, og så afgjort den, jeg fik taget flest billeder i.
Støvregn og tåge "tvang" mig ind på De halve Maan, hvor jeg fik en bundsolid gang spisen, og to af deres blond, som jo er en fornøjelse.
Det der stødte mig lidt, var restaurantens opbygning, med sin kø-barriere og kasseapperat, nærmest mindede lidt om Bilka´s spisested, bare med godt øl.
Det skal dog ikke hindre nogen i at gå ind og få en øl og lidt mad i denne charmerende by.
   
  • Billeder (1)
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,3085938