Information om You´ll never walk alone
Kontaktoplysninger
A. L. Passagen 2
6000 Kolding
Danmark

denengelskepub.dk

Anmeldelse
11-08-2009 18:09 | Masn
På en lørdag hvor Leicester vender et truende nederlag til sejr, trods stolpeskud og brændt straffe, så får dette steds aura lige en tand til.
Resten bidrager pubbens udsøgte øl-udvalg for. Til trods for at jeg nu har frekventeret YNWA med passende mellemrum over de sidste 6-7 år, forbløffes jeg stadig over de interessante øl der er kommet siden sidst, både på fad og flaske, men jeg glæder mig også over at kunne nikke genkendende til gamle kendinge, der altid er et gensmag værd.
Tager man så også lige Torben´s pubfood med i købet, så har du opskriften på et par hyggelige timer lige for hånden.
Jeg kan derfor sige, at dette sted er værd at køre en omvej for.
   
  • Billeder (1)
  • Anmeldelse

Anmeldelse
24-04-2009 13:55 | KilkennY
Den engelske pub - You'll Never Walk Alone - er beliggende i centrum af Kolding. Pubben er drevet af ”øl guruen” Torben Mathews, som ligeledes er indehaver af spisestedet ”gaven til maven” på den anden side af passagen, hvor næsten alt maden bliver tilberedt med øl.
På pubben er udvalget altid stort, både hvad angår flaske og fad/cask. Jeg mener at man tidlige opbevarede dagens Engelske Cask ale i en klassisk Engelsk telefonboks, som vist også stadig står i pubben, men jeg er ikke sikker på at den længere benyttes til dette formål.
Der er som regel altid kommet en ny øl man ikke har set før, men har man nu prøvet alt, kan man altid prøve kræfter med øl fra pubbens eget bryghus som er beliggende i nabohuset.
You’ll Never Walk Alone i Kolding er måske ikke helt for Jylland, hvad Delirium Café er for Bruxelles, men det er tæt på…
            
  • Billeder (4)
  • Anmeldelse

© g2b.dk

0,078125