Borefts Bock 2008 fra Brouwerij De Molen
Navn Borefts Bock 2008
Bryggeri Brouwerij De Molen
Første bryg
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 7,7%

Beskrivelse
Mahognirød med et medium skummende, råhvidt skum og en let ristet aroma med noter af tørret frugt og chokolade. Lækker, balanceret smag af rosiner, en smule kaffe og ristede malte sammenholdt med en passende karbonering gør denne øl velegnet til rødt kød eller som aftenøl i lænestolen.

(Kilde: European Beer Festival Guide 2008 Valby)


Anmeldt af André
20. november 2008 11:58 af kask
Uklar rødbrun fremtoning. Skummet er småt og cremet.
I duften er der karamel og mørke tørrede frugter. Smagen byder på samme noter, hvor der også er nødder, grape og røgmalt. Det er en meget sød bock, der samtidig også er, typen taget i betragtning, meget humlet. Humleprofilen er meget grapeagtig, hvis ikke denne øl havde så meget andet at byde på, kunne det sagtens blive for meget. Alt i alt, en meget behagelig bock, som har de gode kvaliteter for et microbryg, den er kantet og karakterfuld, men desværre også lidt for dyr. Bedømt ud fra den gamle 13 skala, giver jeg den 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. oktober 2008 11:45 af Maria
Brouwerij de Molen, Borefts Bock 2008, Holland, 5-6, 7,7%
EBF2008. Det er en uklar, mørk ravfarvet øl med et cremet skum. Duften er præget af ristet malt og frugt. Smagen har en let sødme, noter af ristet malt, karamel, humle, nødder og en let humlet bitterhed. Den er lækker.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375