Indslev Spelt Bock fra Indslev Bryggeri
Indslev Spelt Bock
Navn Indslev Spelt Bock
Bryggeri Indslev Bryggeri
Første bryg 2008
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
Spelt Bock er skabt til de gode stunder, når dagen går på hæld, og du har tid til at nyde og smage. Øllet har en kompleks struktur og byder på mange samtidige smagsindtryk af spelt, hvede, humle og mørke maltaromaer.Vi har anvendt intet mindre end fire korntyper og tre humletyper. I eftersmagen toner en fin balance af sødme og bitterhed frem, der stammer fra den ristede spelt.

Spelt Bock er ideel til kraftige retter og ostebordet. Server den som alternativ til rødvin. Den er bedst kælderkold og i et stort glas, hvor den kan få lov at fylde og skumme.

(Kilde: Danske Ølentusiasters Festival Guide 2008 Scandinavian Congress Center Århus)


Anmeldt af wallenstein
6. februar 2012 20:46 af Wallenstein
Sortbrun og diset i glasset med duft af karamel og ristet malt. Brygget skummer dejligt, så tør jeg godt spå, at vi også her har med en del hvedemalt at gøre. Det kan jo heller ikke forbavse, da Danmarks førende hvedeøl bryggeri Indslev står bag. Hvedeblødheden spores også i smagen, der er rund præget af ristet malt, karamel, lidt nødder, lynghonning og bolsjetoner. Alle dele velafstemt med gode nuancer, man virkelig kan smage på. Hertil kommer bockens aromatisk humling denne gang lidt kraftigere end normalt med en anelse citrusskal og en fin skarp kant til at inddæmme sødmen. En øl som varmer herligt på denne kolde vinteraften! En helstøbt dejlig bock – den bedste danske jeg hidtil har smagt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
9. oktober 2010 14:31 af Gamlegrå
Superbrugsen 20 penge
Næsten kulsort farve - godt skum
Dyb sødlig duft af karamel - malt - hvede som ender i smule vinøs duft
Smagen er maltet & fyldig - har en passende længde & ender med en mild % snert - en hyggeøl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af kask
9. marts 2010 22:47 af kask
Farven er mørkebrun, næsten sort. Skummet er mellemstort.
Duften byder på noter af ristet malt og kakao. Smagen er forholdsvis sød, noterne er hvede, lakrids, karamel og kakao. Kroppen er fyldig, carboneringen er lav.
Der er god balance i brygget, specielt det ristede indslag, gør at øllet ikke bliver for sødt og klistret.
Karakter: 7 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
25. juli 2009 21:23 af KilkennY
Lækker fed og velsmagende Bock øl.
Øllen er helt sort med kun en svag nuance brun gennemsigtighed. Skummet er råhvidt og vedvarende. Duften er frisk og af gær og humle. Smagen er sød og kornet, mens eftersmagen rundes af med en pæn humlebitterhed.
Jeg synes dette er en dejlig Bock.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ole
16. maj 2009 23:38 af Ole
For nylig deltog jeg i en dobbelt ølsmagning (”ølbattle”) på en lokal restaurant: Skælskør Bryghus vs. Indslev Bryggeri. Skælskør Bryghus havde hjemmebanefordel, men det hjalp dem ikke meget. Indslev Bryggeri fremstiller en perlerække af lækre øl, og det må være ethvert bryggeris mareridt at skulle følge efter dem ved en ølsmagning. En af de øl som vi smagte fra Indslev, var denne dejlige bock. Den har et tæt cremet skum og en utrolig fyldig smag. Hvad man finder af smagsnuancer, skal jeg ikke komme nærmere ind på – men der er mange. Den mangler ikke noget og kan bedst sammenlignes med Aventinus – dog med mindre ”banansmag”.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
27. maj 2008 09:22 af Maria
Spelt Bock, Indslev Bryggeri, 5-6, 7%
Det er en uklar, mørk brun øl med en duft af ristet hvede og karamel. Smagen har en blød hvedefylde, noter af ristet malt, karamel, nødder og lidt alkohol. Det er en blød og behagelig bock.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625