Cuvee van der Keizer (2008) fra Brouwerij Het Anker
Navn Cuvee van der Keizer (2008)
Bryggeri Brouwerij Het Anker
Første bryg 1999
Øl type Belgian Dark Strong Ale
Alkoholprocent 8%

Beskrivelse
Hvert år den 24. februar, på Charles V´s fødselsdag, brygges Gouden Carolus Cuvee van der Keizer i en begrænset mængde og med fokus på den ypperste kvalitet og traditionen.

Dette unikke bryg, hvor der kun er anvendt ekstra fine belgiske humler og med en højere alkoholstyrke, garanteres en bedre udvikling over tid, en den allerede kendte Gouden Carolus.
Denne øl, er som alle bryggeriets øl brygget på 100% rene råvarer, uden brug af preserveringsmidler, tilsætningsstoffer og kemikalier. Øllen tappes på 75 cl. flasker og lukkes med at kvalitetsprop. God til flere års opbevaring.

Hvert år er offentligheden inviteret med til at deltage i brygningen. Gouden Carolus Cuvee van der Keizer kan kun købes på bryggeriet og vil ikke kunne findes i supermarkederne.
Det er en speciel gave til enhver ølelsker ved forskellige lejligheder. Det er en eksklusiv øl med en fin oplevelse af raffineret smag og ekstraordinære dufte.


Anmeldt af Maria
6. juni 2008 11:26 af Maria
Gouden Carolus Cuve van de Keizer Rood, rød label, Brouwerij Het Anker, Belgien, 5-6, 10%
Det er en let uklar, gylden øl med et flot skum. Duften har fylde og sødme og noter af karamel, frugt og citrus. Smagen har sødme, noter af krydderier, gær, citrus, malt og finalen er tør.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,03125