Rasputin fra Brouwerij De Molen
Rasputin
Navn Rasputin
Bryggeri Brouwerij De Molen
Første bryg
Øl type Russian Imperial Stout
Alkoholprocent 11%


Anmeldt af Sigmund
10. juni 2010 03:15 af Sigmund
Fra fat og flaske, Cardinal Pub & Bar, Stavanger.
Nederlandske De Molen Rasputin har puben altså både på fat og flaske (men flaskene har vært underkarbonert) - ølet må ellers ikke forveksles med amerikanske North Coast Old Rasputin, som Cardinal også har. Men i begge tilfeller dreier det seg om en imperial stout, oppkalt etter den samme russiske munken.
Svart (= meget mørk brun) farge på ølet, moderat lysebrunt skum.
Meget god aroma og smak med røstede toner, kaffe, mørk sjokolade og lakris - men også noen vinøse toner med hint av eik og mørke tørkede frukter.
Knallgode saker - et av de beste fatølene puben har hatt!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
4. januar 2010 07:48 af KilkennY
Rasputin fra Brouwerij De Molen blev serveret af den gode Hr. Masn anden juledag, under det traditionsrige årlige ormemesterskab på Sims' gamle PS 1.
Farven er mørk sort med et flot rødligt skær. Skummet er lysebrunt, cremet og vedvarende. Duften er af mørke malte, gær og blomme, mens smagen er sød, frugtig og afsluttes ganske tørt og bitter.
Dejlig fyldig og fuldfed øl der som minimum fortjener et ni tal på den nye karakterskala.

Tak til Masn for skænken. Det var sq' ærgerligt vi ikke fik skovlen under brødrene Villumsen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
12. februar 2009 10:38 af Maria
Brouwerij de Molen, Rasputin, Holland, 6++, 10,7%
Tak Charlotte og Jan. Denne flaske er brygget 14.12.07 og flasket 01.02.08 og i dag er det en 07.02.09 og det er en af 524 flasker. Det er sort/brun med et rødt skær og et stort, cremet skum. Duften er præget af ristet malt, lakrids, mørk frugt, citrus og gær. Smagen har en let sødme, noter af ristet malt, lakrids, en humlet bitterhed, citrus, frugt og der er en tør bitterhed med et gensyn med lakrids og gær.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375