Carlsberg LITE fra Carlsberg Danmark
Carlsberg LITE
Navn Carlsberg LITE
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2008
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,1%

Beskrivelse
Carlsberg LITE er en ny forfriskende pilsnerøl brygget og videreudviklet på de samme ypperlige råvarer som Carlsberg Pilsner - men med 30% færre kalorier.

Der er et øget fokus på sundhed at spore i samfundet. Carlsberg ønsker at bidrage til dette og introducerer derfor Carlsberg LITE som det kalorielette og kompromisløse alternativ til almindelig pilsnerøl.

Samme velkendte Carlsberg Pilsner-egenskaber..

Carlsberg LITE har både udseende, aroma og smag, der ligger meget tæt på det, vi kender fra Carlsberg Pilsner.

Farven er lys gylden og skummet flot vidt. Duften kan beskrives som frisk og let frugtagtig - begge dele akkurat som vi kender det fra Carlsberg Pilsner.

Den friske smag minder ligeledes meget om den almindelige pilsnerøl og fremtræder i en harmonisk balance mellem krop og bitterhed fra humlen. Dette kombineret med sødmefulde og frugtagtige undertoner fra den velkendte Carlsberg-gær.

Hele 4,1% alkohol..

Selvom Carlsberg LITE indeholder 30% færre kalorier end regulær Carlsberg Pilsner, holder den alligevel tilnærmelsesvis samme alkoholprocent - hele 4,1%. Hemmeligheden bag dette er en længere brygperiode end ved almindelig pilsnerøl.

Fyr den af med LITE
Carlsberg LITE er både til hverdag og fest. Og hvis weekenden står å fodbold, enten de mange kampe i tv, en omfang FIFA fra sofaen eller efter I selv har spillet, er Carlsberg LITE ideel.

Så kan i blive siddende med god samvittighed. Og om der er pizza, stærk eller krydret mad på menuen spiller ingen rolle - LITE passer fortrinligt.

Carlsberg LITE nydes bedst ved en serveringstemperatur på mellem 5-7C.

Carlsberg LITE fås både på flaske og dåse.

Rigtig god fornøjelse.


Anmeldt af Maria
27. april 2008 12:55 af Maria
Øllet er lyst stråfarvet med en duft af strå og kålvand (DMS). Præcis det samme gør sig gældende for smagen, der har en let bitterhed.
Men fy da for pokker, den smager grimt...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,03125