Best Easter Wishes fra Brouwerij Het Anker
Best Easter Wishes
Navn Best Easter Wishes
Bryggeri Brouwerij Het Anker
Første bryg 2008
Øl type Belgian Golden Strong Ale
Alkoholprocent 7,5%


Anmeldt af KilkennY
17. april 2010 01:43 af KilkennY
Aftenens helt store skuffelse ved ølsmagningen på Fanø, var denne Best Easter Wishes fra Brouwerij Het Anker. Det var nok ikke grundet smagen, men mere den store overraskelse af den meget dominerende honning.
Faktum var at af seks ølglade personer (et styk af dette bryg) blev der efterladt cirka halvdelen af den ene flaske, hvilken i min verden er en indikation af noget som i den grad har skudt ved siden af.
Jeg tror at, havde det tydeligt fremgået af etiketten, at havde det været en honning øl, så ville dommen også have været meget anderledes.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
11. april 2009 22:23 af Gamlegrå
Smagt hos mine forældre til gule ærter
Lettere grumset bryg som har et fint masket & holdbart skum - dufter er mest fyldt med honning - appelsin - malt - let krydderi , generel en behagelig og fyldig duft - samme går igen i smagen , som er frugtig og sødmefuld - en meget behagelig og fyldig øl som ikke virker tung eller lign
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
24. marts 2008 12:13 af Maria
Smagning Ølbaren 11.03.08. Tak Kim. Det er en lyst gylden øl med et flot, cremet skum. Duften er præget af sødme, honning, malt, citrus og anden frugt. Smagen har sødme, noter af malt, honning, citrus, frugt, blomst, og finalen har en meget let bitterhed.
Den er ukompliceret og behagelig at drikke.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125