Påsketrold fra Skagen Bryghus
Påsketrold
Navn Påsketrold
Bryggeri Skagen Bryghus
Første bryg 2008
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Når vinterdvalen er slut og lyset atter skrues op over Skagen, vågner planter, dyr og godtfolk til dåd igen. Som en hjælpende hånd til fotosyntesen har vi skabt en velsmagende Påskebryg.

Brygget på vand, malt, humle og gær. Øllet er pasteuriseret, men ufiltreret. Flaskerne skal derfor opbevares opretstående, og skænkes forsigtigt,så bundfaldetbliver tilbage i flasken.
Alk. 6,0 % vol. Bør nydes køligt ved en temperatur på 5 til 7 grader


Anmeldt af Wallenstein
2. april 2013 21:38 af Wallenstein
Diset bleg gullig med pænt men relativt flygtigt hvidt skum. Duften er sødlig maltet med grapepræg. Smagen er velafbalanceret syrlig/sødlig med en maltside af syrlige citrus frugtbolcher og en forårskrydret humling med aromatisk bitre urtetoner med grape- og orangetoner. En frisk og afbalanceret øl, der dog virker lidt ulden og diffus i sine nuancer på både malt og humlesiden. Ikke de oprindelige 26 kr. værd, men rigeligt de 10 kr. jeg gav på tilbud her lige efter påskeferien.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
27. marts 2008 07:41 af Gamlegrå
Daglig Brugsen 10 kr
Frisk og Weissbieragtig duft først - godt skum - mere sødme og en kend appelsin i duften nu . Smagen r først sødlig og appelsin præget , men vender efter et stk i glasset , en mere bitter side frem - begrænset eftersmag - i forhold t de første dufte og smagen i starten ebber den lidt kedeligt ud.......
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. marts 2008 10:37 af Maria
Det er en uklar, orangegylden øl med et flot skum og en duft af malt og citrus. Smagen har en let sødme, noter af malt, let karamel, strå, citrus og en let bitter finale.
Den er god af en pilsner at være!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125