Thy Porter fra Thisted Bryghus
Thy Porter
Navn Thy Porter
Bryggeri Thisted Bryghus
Første bryg 2008
Øl type Brown Porter
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse

Thy Porter er en overgæret og meget velsmagende porter.

I forbindelse med anvendelsen af de mange malte og humler er der opnået en høj grad af kompleksitet.

50 cl. øl, der går godt til især kraftige retter.
Lige før sengetid har den nu også en god virkning.

Thy Porter har en alkoholprocent på 7,5.


Denne øl hedder også:
   Porter fra Læsø BryghusAnmeldt af sarek
25. juli 2009 21:26 af sarek
Lækker fyldig øl med masser af tykt brunt skum. Røg og kaffe dominerer med lidt mørk chokolade og lakrids til at afrunde øllet. Mere "smooth" end fætteren Limfjordsporteren.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Gamlegrå
23. marts 2009 07:20 af Gamlegrå
Smagt i de hellige kældre på Bryghuset - Tak til Bjarne
Vi fik under et uformelt møde på bryghuset i Torsdags mulighed for at smage denne i en min 18 måneder lageret version direkte fra lagertanken
Flot og meget skummende - og kold... Vi gik og varmede det mellem hænderne og gik ud i et mere varm lokale
Smagen og duften er mere tilbagelænet og kakao fremfor kaffepræget i den friske udgave - blødere rundere mere kælen sagde en . Den lidt bitre og røgede eftersmag er nu mere nedtonet og over i det sødmefulde og vinøse fremfor den nye og friske - Kan endvidere prale med at vi ( Jan`s ide ) fik fedtet os til en god portion til vores Stout & Porter aften nu på Fredag - Igen tak til Bryghuset & Bjarne
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Habanero
15. november 2008 20:18 af habanero
Flaske: Thy Porter er mørkebrun med et tykt, lysebrunt skum 2 fingre højt skum, der efterlader nogle pæne blonder på glasset. Aroma af ristet malt, gær og røgmalt. Smagen er kraftigt maltet med lakrids, kaffe og chokolade og let sødlig. Kroppen er: "full to medium". Eftersmagen er let bitter. En behagelig (smooth) porter.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
21. oktober 2008 19:42 af Ment0
Ja, KilkennY tilbød spisning samt øl til at få udviklingen af vores nye side til at gå endnu hurtigere.. Dette takker man jo ikke nej til, og når han også så servere fremragende stouts så gør det jo bare oplevelses endnu bedre. Thy Porter levere varen indenfor dens genre, medhensyn til skum, farve og aroma.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
21. oktober 2008 18:48 af KilkennY
Smagt under fremspiringen af Version 4.0 af Guide To Beers.dk

Thy Porter er en sort fætter med et lækkert brunt skum. Duften er mest ristet malt samt en anelse røg.
Smagen er af vanilje og slutter af pænt bitter.
En god stout som er købt i fakta til fornuftige penge.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. marts 2008 13:06 af Maria
Det er en kulsort porter med et stort, flot, cremet og lysebrunt skum. Duften er i begyndelsen krydret med en del røg - men efter et par minutter er den præget af ristet malt, let røg, krydret gær og chokolade. Smagen er præget af den krydrede gær, ristet malt, let røg, chokolade, lakrids, et godt humlebid og en let bitterhed. Den er både blød og har dog samtidigt bid. Det er en GOD porter, MEN jeg er desværre ikke helt vild med den anvendte gær, som går igen i flere af bryggene, den bliver en smule for dominerende i min mund. Faktisk synes jeg denne nye porter minder meget om 23c.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
17. februar 2008 18:13 af Gamlegrå
Spar Frøstrup 19,95
lækkert fast brunt skum , hvor boblerne maser sig gennem og og sprænger små huller i det fast skum - duften r mild af en Porter - først røget kød - kold kaffe - bitter choko . Dernæst bliver den fyldigere som temperaturen stiger . Smagen r som duftene - den efterlader en dejlig bitter , men stadig choko præget finale .

Er ikke den store Porter fan - men vil godt sætte en mindre del af min Svigermors nyre på at den kommer mellem de 10 udvalgte , som kan stemmes om på DØE hjemmeside næste år
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625