Samichlaus Helles fra Schloss Eggenberg
Samichlaus Helles
Navn Samichlaus Helles
Bryggeri Schloss Eggenberg
Første bryg
Øl type Doppelbock
Alkoholprocent 14%


Anmeldt af Wallenstein
19. december 2016 21:57 af Wallenstein
En dejlig hedvinspræget juleøl med masser af alkoholisk varme, lys ravfarve og meget flygtigt hvidt skum. Duft af honning og syrlige bær og smag af honning, beske røde bær, syrlige blommer og lyse usvovlede rosiner. Sødmen dominerer sammen med de høje procenter, der sammen med humlen tilføjer en god afbalanceret kant til herlighederne og slutter let bittert af til sidst i den lange tunge eftersmag. Den er bestemt som som den mere kendte mørke Samichlaus Classic er dejligt bekendtskab, som varmt kan anbefales.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. februar 2009 13:08 af Maria
Schlossbrauerei Eggenberg, Samichlaus Bier Helles, Østrig, 5++, 14%
Det er en orangegylden øl med et lille skum. Duften har sødme og noter af malt, fersken og citrus. Smagen har en stærk sødme og noter af alkohol, malt, let rosin og kandis. Finalen byder på citrus kombineret med pebret alkohol. Efter min mening dominerer alkoholen meget, men trods det er der en god balance.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
12. august 2008 08:08 af Gamlegrå
Voldby ? kr
Honning gyldent udseende , og storset intet skum - en tung og meget vinøs duft r første indtryk - meget honning - hedvin - % - figener .
Efter at have nydt duften , var jeg spændt på om smagen kunne leve op til dette - kort sagt jaaa . Herlig tung smag m en god balance . Passede faktisk til regnen i aftes , efter at nydt det meste af den for lille flaske , føltes sofaen overordentlig kælen.......
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

9,179688E-02