All Others Pale fra Mikkeller
All Others Pale
Navn All Others Pale
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2007
Øl type American IPA
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
All Others Pale – som i 'all others pale in comparison' er, som navnet antyder, en pale ale med lidt mere af det hele. Der har længe manglet en bælleøl i Mikkellers sortiment, og endelig er den her. Med sin lave alkoholprocent, sin lette elegante krop, og sin velafbalancerede humleprofil, er All Others Pale den perfekte tørstslukker.

Ingredienser :
Vand, malt, (maris otter pale, pale, munich, carapils, caramunich), havreflager, humle (simcoe, centennial, amarillo og nugget) og ale gær


Anmeldt af André
9. november 2008 22:04 af kask
Orange til gylden i farven. Skummet er meget småt.
I duften er der noter af citrus, appelsin og især fyrtræ og enebær.
De samme noter går igen i smagen. Mundfølelsen er rund og cremet. Der er masser af smag i denne fyldige pale ale. Humleprofilen er meget kraftig, bitterheden bliver hængende ud i en meget lang finale. Dejligt med en pale ale, med så meget kompleksitet og balance. Normalt er jeg ikke så vild med pale ales, men denne kunne jeg godt blive forfalden til.
Bedømt ud fra en 0 til 10 skala, giver jeg den 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. februar 2008 10:04 af Maria
Det er en dybt orangefarvet øl, let uklar med et stort, flot og cremet skum. Duften er vidunderligt humlet med masser af citrus, appelsin og grapefrugt især og dejlig karamel.
Smagen: YEEEESSSS - let og herligt humlet med en dejlig, let tør bitterhed, noter af masser af citrus, appelsin og grapefrugt er igen de mest fremtrædende, der er også let gran/harpiks, papaya og let karamel. Finalen har en god bitterhed med strejf af grapefrugt.
Den er utroligt frisk og dejlig - et lille mesterværk - igen - UHHHM!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
12. februar 2008 19:04 af Gamlegrå
Løvbjerg 38 kr
En bælleøl.........det står på flasken - ikke lige hva jeg vil kalde denne
Tydelig Humle duft - dernæst en dynge Grape - let græs . En temmelig bitter og tør duft - smagen r kraftfuld - en del Citrus - Humle - og en lille smule malt . En god og fyldig øl , men absolut ikke en bælle øl mener jeg..........
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
29. januar 2008 11:39 af Ivan
Rødlig/lettere ravfarvet øl med et moderat og hurtigt dalende skum, dufter parfumeret, af blomster og en snert af karamel. Smagen består af citrusfrugter, græs, vanilje, syrener og har en maltet krop trods den dominerende humleprofil. Dejlig Pale ale der trods den maltede krop gav mig lidt nuancer til stateside IPA. Dejlig øl som jeg bestemt skal smage mere af !
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125