Fanø Julebryg fra Fanø Bryghus
Fanø Julebryg
Navn Fanø Julebryg
Bryggeri Fanø Bryghus
Første bryg 2007
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Fanø Julebryg er brygget af mørkere maltsorter, den er tilsat julens krydderier som bl.a. kanel, orange og lakrids.
Den indeholder også chokolade malt, som giver den sødme som julen bringer.
Denne øl passer fortrinligt til alle julens retter.
Glædelig jul.


Denne øl hedder også:
   Struer Julebryg fra Vin & Kunst StruerGenanmeldt af Gamlegrå
29. december 2008 17:29 af Gamlegrå
Vin & Kunst Struer
Flot og skummende bryg m en tydelig Julesnert - kandis - blommer - frugtig humle & brændt malt er første dufte - derefter mere dybde og tunge modne frugter . Har en smag som er lang og fyldig - kunne bruge lidt mere krop - men ellers en dejlig Juleven en Mørk aften foran tasteriet.........
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
3. marts 2008 07:47 af Gamlegrå
VoldbyKan se de andre anmelderser at vandene r let delte.......Mørkt bryg ok skum , alene udseende & duft gør at man føler det r en "rund" og behagelig øl . Duften r let og fyldig på samme tid - ristet malt - et snert stjerne anis (tilpas mængde ) - let appelsin. Alt sammen godt rmat i forhold t hinanden.Lækker smag - igen en gang sød og let ristet malt - stjerne anis + noget jeg ikke lige kan ramme - en smule sød appelsin.Tilsammen en herlig Juleøl - skulle jeg ønske noget ( bare for at brokke mig ) var d lidt mere % power , bare en anelse for bringe mere krop til brygget . Men absolut en herlig øl - et genkøb....
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
26. januar 2008 09:44 af Maria
Det er en meget mørk brun øl med et cremet skum. Duften er præget af ristet malt og krydderier, blandt andet nellike. Smagen er sødlig, men ikke overdrevent. Det er noter af ristet malt, et let krydderi islæt og en meget let bitterhed. Den mangler lidt dybde, men ellers er den OK.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
23. januar 2008 00:46 af kask
Farven er sortbrun. Ved ophældning bruser det voldsomt, men det lysebrune skum er pænt og ganske almindeligt af udseende.
Duften byder på en tydelig aroma af julekrydderier og malt.
Det er en fyldig og ganske kraftig øl, som rummer noter af riste og brændt malt, kanel og nelliker, men hov !, den gode smag forstyrres af en voldsom kulsyre, det virker som om at øllet har været udsat for en sodastream-maskine.

Øl med sodavandsbrus er en dårlig ting. Måske ville det have hjulpet hvis jeg havde haft en mælkepisker til at reducere kulsyren
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
23. december 2007 13:21 af KilkennY
Gensmagt her d. 23 december, lille juleaftensdag til frokostbordet. Denne gang er det fra fad, altså en fem-liters festfad. Øllet fra fad er endnu mere lækkert end det fra flaske. Det er mere blødt, mere rund og mere mild. Det er også anderledes cremet og karboneringen er nu helt perfekt blød. Nellikerne er blevet mere afdæmpet, og nu virker den faktisk en smule chokolade-agtig.
Jeg giver 9 ud af 10 mulige til Fanø bryghus for denne juleøl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
21. december 2007 20:04 af KilkennY
Denne Fanø Julebryg fra Fanø Bryghus er ganske enkelt vidunderlig, vovet og ikke mindst dejlig julet. Allerede når man sætter snuden til glasset emmer det af jul. En duft af nelliker og appelsiner kommer frem, og så er julestemningen i hus allerede den 21. december. Herligt! ;o)
Smagen er ligeledes præget af nellikerne efterfulgt af en god sødme.
Dette er ganske enkelt et fantastisk julebryg, som i den grad bærer præg af det mod, vi som oftest mangler fra de små bryggerier.
Jeg skal som tidligere lovet (under debatten indlægget Øl d.24 Dec), nu ned og købe et fem liters festfad ved www.AAKJÆRS.dk, så vi kan nyde denne fremragende øl juleaften.

Til Bo: Her kom lige lidt gratis reklame. ;o)
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125