Colombus Ale fra Det Lille Bryggeri (Roskilde Øl)
Colombus Ale
Navn Colombus Ale
Bryggeri Det Lille Bryggeri (Roskilde Øl)
Første bryg 2007
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,5%

Beskrivelse
Opdag og udforsk denne kraftigt humlet øl (IPA). Tyske og engelske malttyper, engelsk gær og oceaner af amerikansk columbus humle. En gylden øl med flotfyldigt skum, dejlig duft af blomsterenge og korn marker. Endelig en unik smag og stor humlebitterhed.
Ufiltreret og upasteuriseret God fornøjelse!

Brygget på malt, humle, vand og gær.
Bør opbevares mørkt og køligt. Eftergæret på flasken, og bør derfor ophældes forsigtigt.


Anmeldt af Gamlegrå
29. maj 2011 09:43 af Gamlegrå
DØE Thisted
Første indtryk er en meget meget humlet duft - derefter den lokkende grumsede orange / røde farve og dens dejlige skum . Efter humle hilsenen kan man finde bitre bær & citrus - karamel - honning inde i mængden . Første mundfuld er meget ram - syrlig og brutalt lammer den munden lidt - efter lidt tid bliver den mere omgængelig og vinder lidt point , men synes den mangler til dens voldsomme humle profil - men flere ved bordet var meget begejstret for dens humle smag
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
12. august 2007 13:27 af Maria
Farven er mørk rav, og skummet er stort, cremet og meget stabilt. Duften er humlet med noter af hindbær, andre bær og karamel. Smagen kan jeg ikke blive klog på, og jeg synes heller ikke den er i balance. Der er noter af hindbær, grapefrugt, syrlige bær, enebær, let karamel og der er en garvesyreagtig besk bitterhed, som for mig (og gemalen) ødelægger helhedsindtrykket. Jeg elsker ekstremt humlede øl, men denne er bare ikke i balance. 2457.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125