Nils Oscar India Ale fra Nils Oscar Bryggeri & Bränneri
Nils Oscar India Ale
Navn Nils Oscar India Ale
Bryggeri Nils Oscar Bryggeri & Bränneri
Første bryg
Øl type English IPA
Alkoholprocent 5,3%


Anmeldt af KilkennY
14. februar 2009 23:01 af KilkennY
Smagt efter brygningen af "Sigrids Humle".

Farven er flot rav og skummet er hvidt, stort og vedvarende. Allerede ved opskænkningen bredes humleduftene i rummet. Lækkert!
Duften er svagt maltet og kraftig humlet som forventet og ønsket, og jeg mener at kunne ane noget sød tørret appelsin. Mundfølelsen er fed og klæbrig på en god måde, hvilket gør at den varer ved i evigheder. Smagen er sød, frugtig og læskende. I eftersmagen træder Amarillohumlen godt i gennem og runder denne oplevelse af på storartet vis...
Set i bagklogskabens klare lys, burde jeg nok have drukket denne India Ale, som inspiration, inden brygningen af vores egen øl, men jeg kan jeg håbe på at resultatet bliver som denne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
7. oktober 2007 00:03 af Sigmund
Smakte den under RBESG 2006 i Göteborg, flaske.
Dyp gylden til rav farge.
Deilig humlearoma.
Smaken er noe mindre fremstående, men likevel god.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Calender
5. oktober 2007 20:59 af Calender
Let syrlig øl. Et strejf af citrus. Denne øl er en herlig IPA - en god måde at starte weekenden på. Tak for tippet om Nils Oscar i Super Brusen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. september 2007 16:50 af Maria
Det er en mørkgylden øl med et stort, flot og cremet skum.
Duften er dejligt humlet med noter af papaya, citrus og anden frugt. Smagen er let sødlig og frugtig med noter af humle, citrus og let karamel. Balancen er fin og det er en charmerende øl. 2506
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
24. august 2007 13:44 af Gamlegrå
Frisk lækkert humlet duft - mangler dog mere end bare Humlen i duften - smagen r frisk og tørstslukkende - men igen synes jeg den mangler mere dybde - vil ikke sige den er dårlig - langtfra - men havde nok bare stillet barren for højt............
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
7. august 2007 13:26 af kask
Mørkegylden farve, skummet er ret småt.
Aromaen rummer, citrus og humle.
I smagen finder jeg citrus, træ, hint af fyrnåle, lidt grape, en let frugtnote af fersken og så karamel fra malten. Humleprofilen er ganske kraftig, men det balancerer fint med malten, eftersmagen er lang og tør.
Dejlig IPA. Herligt at Coop er begyndt at føre førsteklasses øl, og det til rimelige priser.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
29. juli 2007 11:31 af Ivan
Mørke gylden øl med et moderat skum, dufter af citrus, blomster og humle, smagen er fyldig,rund og blomstret og jeg fornemmer appelsinskræld, syrener og hyldeblomst. dejlig tilgængelig øl der smagen skønt uden at være for voldsom.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,21875