Beer Geek Breakfast Pooh Coffee Dry Hopped Cask Festival Edition 2007 fra Mikkeller
Navn Beer Geek Breakfast Pooh Coffee Dry Hopped Cask Festival Edition 2007
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2007
Øl type Dry Stout
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse
Igen i år disker Mikkeller op med en ny version af flagskibet Beer Geek Breakfast. Denne gang er kaffen den eksklusive, vietnamesiske ca phe chon
kaffe, der har passeret gennem tarmsystemet på en væsel. Udover kaffeændringen er denne version tørhumlet med masser af frisk simcoe og amarillo humle, hvilket giver øllet en frisk kant, der trænger gennem den fyldige smag og bidrager med endnu mere kompleksitet. Og for at gøre det hele endnu mere eksklusivt serveres øllen kun på engelske cask fade, altså næsten uden kulsyre. En garanteret, unik smagsoplevelse.

(Kilde: Danske Ølentusiaster FestivalGuide 2007 Valby Hallen)


Anmeldt af Christian
17. juli 2007 14:10 af Christian
Sort og uden skum. Kæmpe næse med kaffe, humle og sort malt. Bitter og brændt, med en tørhed der giver mindelser om trækul. Eftersmagen varer meget længe.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
28. maj 2007 19:12 af Ivan
kbh øldage 07. kulsort øl uden noget der ligner skum og stort set uden kulsyre. dufter udpræget og i mest ekstreme stil af mokka. smagen er præget af hardcore brændt malt samt en smule røg. ligeledes ved duften er smagen præget meget af den fantastiske mokka og afsluttes med en behagelig kraftig bitterhed. Super Lækker øl som jeg bare vil have mere af !!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. maj 2007 17:30 af Maria
Københavnske Øldage 07. Fad. Selvom man vel godt kan kalde dette en "lorte-øl", hvis man tænker på at kaffebønnerne har været spist af væsler og først udnyttet efter at de er kommet ud af den anden ende - så er det en "skide-god" øl
Farven er sort og skummet er stort, flot og cremet. Duften er herligt præget af dejlig bitter kaffe og ristet malt. Mundfølelsen er fed og smagen er vidunderlig. Den har noter af dejlig, bitter kaffe, chokolade, ganske let sødme, lidt salt og der er en vidunderlig balance i brygget, der har en lang, lang, lang finale.
UHHHMMM, Mikkeller RULES!!! 2111
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125