A Beer fra Albani Bryggerierne
Navn A Beer
Bryggeri Albani Bryggerierne
Første bryg 2007
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 4,6%

Beskrivelse
Brygmesteren bag Albanis A Beer har lagt masser af kærlighed og kreativitet i skabelsesprocessen.

"A Beer er brygget på fire forskellige malttyper, hvoraf hvedemalten giver den friske grundaroma, der er afbalanceret med den specielle Royal Malt. Den lette humlebitterhed kommer fra en finere Albani aromahumle og friskheden fremtræder gennem brugen af citrus- og limearoma. Alle disse komponenter giver - sammen med den særlige overgærtype, som vi altid bruger i forbindelse med gæringen af øl brygget med hvedemalt - en smagsoplevelse, som man normalt ikke finder i dansk øl. Vi har ikke nænnet af filtrere denne smukke øl, så den fremstår fuldstændig ufiltreret.
Kort sagt er A Beer en rigtig sommerøl, læskende og forfriskende, og med samme alkoholstyrke som en pilsner dvs. 4,6%

Rigtig god fornøjelse."


Anmeldt af André
20. november 2007 22:15 af kask
Uklar gul farve, for en hvedeøl at være, er skummet ret beskedent.
Smagen har de klassiske noter af hvede, citrus og lidt banan, sammenlignet med de andre masseproduceret hveder fra Ceres, Tuborg, Carlsberg og Vestfyen, er den ikke så ringe endda, men den er stadig et godt stykke fra at kunne matche de tyske hvedeøl, som i de fleste tilfælde er langt mere fyldig og kraftig i smagen.
Under indgredienser står der at øllet indeholder majs og aroma, øv ! sikke en gang snyd, i nogen tilfælde ville det være godt med et reinheitsgebot i Danmark.
Jeg kan ikke lade være med at spekulere på hvilken kunstig aroma der er tilsat, hvedemalt, citrus, banan, eller dem allesammen ?. Efter min mening skal der en verdenskrig til, for at retfærdiggøre brugen af aromastoffer i øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
19. maj 2007 17:37 af Maria
Københavnske Øldage 07. Det er en gylden øl med et flot skum, duft af hvede og citrus. Smagen er præget af hvede, citrus og nellike, og er en acceptabel mainstream fortolkning af en hvedeøl. 2103
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625