Påske Hvede fra Indslev Bryggeri
Påske Hvede
Navn Påske Hvede
Bryggeri Indslev Bryggeri
Første bryg 2007
Øl type Weizen/Weissbier
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Da vi skulle brygge denne øl havde vi det gryende, danske forår i tankerne med masser af lys og blomster som erantis og påskelilje. Vi har tilsat ekstra humle, der giver et strejf af blomsterduft og gør øllen en smule mere bitter end vores andre hvedeøl. Påske Hvede er gul som lyst rav og er en frisk frugtig hvedeøl med forårsaroma.

Drik øllen til en god påskefrokost med fjordrejer, asparges og hele det sprøde danske forårskøkken. Eller nyd øllen på den første solrige dag på terrassen eller ved vandet en solrig søndag. En dejlig forfriskende smagsoplevelse fyldt med lys og årstidens stemning. Server øllet kælderkoldt i et rummeligt glas, så aroma og skum kan folde sig ud. Ryst den sidste sjat inden opskænkning.


Genanmeldt af KilkennY
4. april 2013 22:24 af KilkennY
Fantastisk frisk og dejlig øl denne Påske hvede fra Indslev Bryghus.
Farven er diset/svagt plumret gul med en snert af orange og skummet er hvidt. Havde det ikke været for skummet kunne øllen godt gå for at være et glas multifrugt juice. Duften er frugtig af banan og appelsin med blomst og krydre gemt i baggrunden. Smagen er læskende sød af hvedemalt, sydens frugt og afsluttes flot med en bitterhumle som runder øllet godt af sammen med sødmen. Kroppen er medium fyldig, frisk og let drikkelig. Dejlig, dejlig, dejlig øl der nydes til en fantastisk underholdende EL kamp mellem Hot Spurs og Basel
  • Anmeldelsen

Anmeldt af wallenstein
21. april 2012 22:19 af Wallenstein
Blid og intensiv hvedeøl med lidt mere bitterhed end normalt for typen. Den friske urtetonede bitterhed som klæder en påskeøl så godt. Men sødmen og de sædvanlige smagsindtryk for en hvedeøl er også til stede inklusive et flot hvidt skum. En symbiose mellem en påskebryg og en hvedeøl er ikke hverdagskost som koncept, men Indslev klarer som sædvanligt alle opgaver med bravour med masser af forårsstemning. Nok med sit blide indtryk og diskrete nuancer mere en nydeøl end en madøl. Bitterhed klæder normalt bestemt ikke en hvedeøl, men her er det på en elelr anden måde lykkedes. Denne blev købt på tilbud til halv pris her efter påske og nydt her til en dejlig fodboldkamp mellem Barcalona og Real Madrid.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
9. maj 2011 12:28 af Gamlegrå
Superbrugsen
Let diset udseende - godt cremet skum , som altid på en god hvedeøl. Dufter lifligt af forår - grønne bananer - koriander - hvede . Smager let og friskt , en smule appelsin / gær i smagen , men ellers mest sødmefuld - ender m en let citrus snert
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
3. april 2011 18:23 af KilkennY
Indslev påske hvede er en frisk og fyldig hvede øl med masser af banan, appelsin og kryderier. 
Farven er lys gul med et fin dis og skummet er hvidt og holdbart. 

God og dejlig øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
3. april 2011 15:06 af Ment0
Det blev Påske Hvede fra Indslev der for mit vedkommende blev årets første påske øl. Øllet er muligvis filtreret, men ikke helt fint, da der stadig er små partikler tilbage i flasken. Netop ved hvedeøl gør det ikke så meget, da det på en eller anden måde passer godt til øllet. Jeg syntes ikke øllet er så voldsom sødt sammenlignet med andre hved øl, men derimod er der her rigeligt med frugtsmag - og ikke kun banan. Jeg syntes Indslev generelt brygger godt øl og deres påske er ingen undtagelse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af sarek
27. juli 2009 21:00 af sarek
Gylden , let diset øl med weissbierens typiske skumkrone. Smager af sydfrugter, mest lidt citrus og en anelse banan. Smagmæssigt et sted mellem en Witbier og en Weissbier. Der er dog ikke tilsat krydderier eller orangeskaller m.m. ifølge flasken. Bryde man sig ikke om gærrester bør man skænke det sidste af øllet med stor forsigtighed.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
17. marts 2007 16:22 af Maria
Det er en lysgylden øl med et stort, cremet og hvidt skum. Duften er præget af frugt, sødme, banan og hvede. Mundfølelsen er flad. Smagen er sød, lidt for sød lige i dag, der er noter af frugt, banan, citrus og jeg har svært ved at forestille mig denne som ledsager til mad på grund af sødmen. Men det er en ganske charmerende og fuldkroppet hvede, men som sagt en smule for sød. 1946
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625