Forår fra Raasted Bryghus
Forår
Navn Forår
Bryggeri Raasted Bryghus
Første bryg 2007
Øl type American Pale Ale
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
Raasted Forår er den perfekt ledsager til det danske frokostbord. Forår er brygget på pale ale malt, karamelmalt og humlet med de amerikanske humletyper cascade og amarillo. En let forførende friskhed på en bund af solid malt med en let humlebitterhed. En dejlig forårsbebuder.


Anmeldt af Wallenstein
22. april 2013 22:40 af Wallenstein
Dejlig prikkende frisk humlepræget tør forårsøl. Maltsiden er let af lys karamel, men det er humlen, som med sit fyrværkeri af nuancerede citrustoner og lækre friske bitterhed vejer tungest. Friskheden, der næsten virker læskende og boblende af liv som foråret selv, er trumf i en rigtig god, ligefrem og lettilgængelig forårsbryg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
26. februar 2008 12:57 af Gamlegrå
Føtes 32 kr
Grumset og let orangefarvet bryg - ikke meget skum . Duften føles først let røget/ tør ? - men efter lidt tid tager humle og appelsin - og mere "forår" over i duftene
Den smager herligt frisk & læskende - god fylde - og en fin lang eftersmag m en fin humle & citrus afslutning ( kan denne mand ikke gøre noget forkert.....)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Christian
26. marts 2007 16:37 af Christian
En øl i nær familie med Herslev forårsbryg som jeg elsker. Mørk gylden øl med masser af blomster og citrus i næsen. Let og sødlig på tungen med ganske diskret humlesmag. Lidt mindre malt-tyngde end Herslev, men hverken værre eller bedre.
Med min egen Scheffel Let Pale Ale har jeg blandt andet haft disse to i tankerne (og skruet ned for alkoholen).
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. februar 2007 16:17 af Maria
Flaskens etiket har en tegnet glad lille brygger med en frisure og smil som Martin selv Indholdet er smukt kobbergyldent med et cremet skum. Duften er frisk og frugtigt humlet, ikke voldsomt kraftigt, men dejlig. Smagen er frisk, den har frugtige noter, karamel, god fylde og finalen er ganske citruspræget og tør.
Det er en velsmagende, frisk, charmerende og ganske ukompliceret forårsøl. 1891
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375