Løvspring fra Skagen Bryghus
Løvspring
Navn Løvspring
Bryggeri Skagen Bryghus
Første bryg 2007
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Brygget på vand, hvedemalt, bygmalt, kandis, rørsukker, humle og gær. Øllet er pasteuriseret men ufiltreret. Flaskerne skal derfor opbevares opretstående, og skænkes forsigtigt, så bundfaldet bliver tilbage i flasken.

Når vinterdvalen er slut og lyset atter skrues op over Skagen, vågner planter, dyr og godtfolk til dåd igen. Som en hjælpende hånd til fotosyntesen har vi skabt en velsmagende Påskebryg. Øllet fra Skagen Bryghus er brygget med omhu og bør skænkes med kærlighed.


Anmeldt af Markusen
1. maj 2007 20:53 af Markusen
Øllet har bestemt en flot rød farve, stemmer godt overens med dens cremefarvet skum. Smagen er meget mild, sødlig og frugtagtig – Smagen og farven passer ikke helt overens. Den har desværre ingen eftersmag af betydning. Alt i alt kan den godt trække noget mere humle og lidt mindre kandis.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
3. april 2007 13:37 af Ment0
Så er det blevet påske, samt tid til at smage lidt ny erhvervelser. Løvspring er "meget specielt", og mangler næsten alt hvad jeg kan komme i tanke om. Intet skum, ingen kulsyre, ingen humle, kun en sød malt smag, som henleder ens tanker til et bryggeri under mæskningen. Jeg kan allerede nu sige, at dette ikke er en øl der falder i min smag, men er man til søde malt øl, så er det sikkert en vinder. Om navnet påskebryg er godkendt til denne øl, kan vist diskuteres.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
17. marts 2007 15:43 af Maria
Det er en mørkerød, uklar rød mahognifarve og et stort, flot skum. Duften er præget af sødme, hvede og frugt. Smagen er blød og rund med noter af karamel, hvede, banan og et krydret humlebid, der virker lidt for dominerende i helhedsindtrykket. Det er en fyldig øl, der på mange måder er ganske OK, men jeg synes der er lidt ubalance, specielt omkring finalen. 1948
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625