Slaapmutske Christmas fra Brouwerij Slaapmutske
Slaapmutske Christmas
Navn Slaapmutske Christmas
Bryggeri Brouwerij Slaapmutske
Første bryg
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 7,4%


Anmeldt af Wallenstein
26. januar 2015 07:23 af Wallenstein
Udmærket belgier med fint krydret maltet duft og pænt lysebrunt skum. Smagen er præget af mørk malt, karamel, gær og moden tørret frugt. Der er en del mere dubbel end juleøl over Slaapmutske, som dog mangler lidt flere tydeligere nuancer og en lidt mere nuanceret humling i at nå decideret topkarakter hos mig. Jeg er med på Andrés 9 tal efter den gamle 13 skala. Smagsoplevelsen blev heller ikke dårligere af at den var nedsat til 10 kr her efter jul i den lokale Brugs
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
27. december 2013 20:47 af KilkennY
Slaapmutske Christmas 7,4%. Gave fra Lindpro. Jeg takker . Øllet nydes til en god bog i sommerhuset, foran brændeovnen, mens stormen raser udenfor på denne tredje juledag.
Farven er mørk med svagt rødligt skær og ganske uigennemsigtig. Skummet lyst og gulligt og sæbeskums agtig. Duften er af modne bær, humle, mørke malte og gær. Smagen er præget af en julet modenhed, tørhed og syrlighed, som jeg gætter på kommer fra rosin, blomme/dadel, blomstret humle og kirsebær.
Afslutningen er lang, bitter, citruspræget og fyldig.
Dejlig lækker og velsmagende øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
24. januar 2009 17:07 af kask
Mørkebrun farve med et moderat skum.
I duften er der sødme, karamel og syrlige bær. Smagen byder på karamel, rosin, karamel, frugtsyrligheden som også er i duften, kan jeg nu genkende som kirsebær. Kroppen er middelfyldig. Carbonering forholdsvis lav. Jeg fik den nytårsaften, det var en af de store flasker på 75cl, selv om jeg nåede af blive lidt træt af den, da jeg nåede til de sidste 10-15cl, synes jeg det er en udmærket smagsoplevelse, især på grund af indslaget med kirsebærrene.
Bedømt ud fra den gamle 13 skala, får den 9.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
30. december 2008 11:03 af Maria
Brouwerij Slaapmutske, Slaapmutske Christmas, Belgien, 5-6, 7,4%
Det er en rød mahognifarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af malt, mørk frugt, sveske, mørk sirup, let gær og krydderi. Smagen har sødme og noter af kandis, karamel, figen, blomme, rosin, let gær og krydderi. Den er god, blød og ikke helt så voluminøs/kraftfuld, som mange andre i samme klasse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
5. februar 2007 13:18 af Gamlegrå
Duften er klassisk Belgisk - med kandis - lidt nødder - koriander m.m - smagen er let og med de samme indtryk igen , dog kunne den godt bruge lidt længere eftersmag , men en dejlig hyggeøl i stolen , at dase hen til
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375