Seriously Bad Elf fra Ridgeway Brewing
Seriously Bad Elf
Navn Seriously Bad Elf
Bryggeri Ridgeway Brewing
Første bryg 2005
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 9%

Beskrivelse
Blev lanceret i November 2005, og er endnu et mesterværk fra Peter Scholey hos Ridgeway Brewing. Seriously Bad Elf er Peters meget engelske fortolkning af en belgisk tripel, brygget med et alkoholindhold på 9%, til den hurtigt voksende amerikanske fanskare.

Alvorligt talt, du ønsker ikke at gå glip af denne øl.

(Copyright: Shelton Brothers, US Importer)


Anmeldt af wallenstein
14. februar 2013 20:50 af Wallenstein
Jeg må desværre optræde som Rasmus Modsat. Dette er for mig en dejlig juleøl eller måske retter winterwarmer, for julekrydderierne er der ikke så meget af. Skummet er svagt og flygtigt hvidt men maltduften saftig og frugtig. Smagen er fyldig sødlig til sød og meget velafbalanceret. Der er en del brun karamel, lækker hedvin (sherry) og lys tørret frugt, en anelse citrus orange og en bred næsten slikbetonet fylde. Humlen er aromatisk krydret og bredspektret. Perfekt foran en buldrende engelsk kamin en vinterdag som i dag, her hvor tilbudsøllet efter jul kommer i glasset. Kaminen må jeg tænke mig til i mit parcelhus, men denne herlige engelske øl med de høje procenter hjælper i den grad fantasien på vej mht. den buldrende brændeild . Måske, måske ikke kan min afstikkende anmeldelse skyldes, at øllet har ligget et par år i skabet - heraf det ene over sidste salgsdag. Seroiusly Bad Elf føles for mig afrundet, smørrund og silkeblød med sin lave karbonisering. Alkoholen falder også fint ind i indtrykket og indskrænker sig trods de 9 % blot til en blød meditativ varme.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
15. december 2009 15:53 af kask
Farven er gyldenbrun. Skummet er der næsten ikke noget af.
Duften er meget svag. Noterne er karamel og antydningen af krydret humle. Smagen er meget sød, indtrykkene er karamel, sherry og lidt for meget alkohol.
Bryggeriet kan ikke have haft særlig store ambitioner med dette bryg, med 9% burde den smage af langt mere. Halvdelen af indholdet havnede i vasken.
Der findes så meget dejligt øl fra England, så hvorfor er det lige at en så intetsigende øl skal tilbydes de danske forbrugere, importør og supermarkedskæde er uden tvivl faldet for den flotte etiket.
Karakter: 4 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
5. februar 2008 20:08 af Gamlegrå
Købt hos desværre lukkede Drilling
Havde regnet m en mørk øl , men denne r faktisk Pilsner farvet - rimeligt skum - duften r præget af krydderier først ( Koriander ? ) - let Grape .
Smagen r ikke videre Jule / Vinter agtig - en tydelig % smag - igen krydderierne - synes ikke det hele "passer" sammen - en lidt for sprittet og tør eftersmag - faktisk en lille skuffelse...........
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
28. december 2006 15:16 af Maria
Denne seriøst uartige elver ser nu meget rar ud - han er varmt gylden med et moderat skum og han dufter af flydende flødekarameller og lidt frugt!
Smagen har også det præg af flydende karameller, eller rettere toffe; for det er sådan en helt speciel, rund og flødeagtig karamel smag med noter af honning, fersken og en anelse appelsin. Det er dog i min mund som om den første del af smagen ikke rigtigt knyttes ordentligt sammen med resten, for finalen har en noget skarp og harsk bitterhed, som ødelægger helhedsindtrykket for mig. 1782
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625