Imperial Stout fra Wiibroes Bryggeri
Imperial Stout
Navn Imperial Stout
Bryggeri Wiibroes Bryggeri
Første bryg 2006
Øl type Russian Imperial Stout
Alkoholprocent 8,2%

Beskrivelse
Siden WIIBROE PORTER i slutningen af 2002 blev udmeldt af vores sortiment, har der været en stigende efterspørgsel. I en tid hvor der er stor interesse og efterspørgsel på spændende ølsorter har
vi fundet det oplagt at relancere WIIBROE PORTER, eller ”Imperial Stout” som den rettelig hedder.

Derfor kommer porteren nu tilbage, brygget på den oprindelige opskrift, med Wiibroe gær, og en alcoholstyrke på 8,2 % vol. Udseendet er der heller ikke ændret ved. Det er stadig den samme hyggelige etiket, med den karrekteristiske brunlige farve, der har kendetegnet porteren i årevis. Et ufravigeligt krav er også at porteren har nøjagtig samme smag og høje kvalitet som da den forlod
markedet i 2002, og netop den høje kvalitet er Carlsberg garant for.


Anmeldt af KilkennY
10. april 2014 22:04 af KilkennY
Wiibroe Porter eller som den retteligt hedder Wiibroe Imperial Stout. 8,2%.
Porteren her er dyb uigennemsigtig sort med et kaffebrunt svagt holdbart skum. Den er trods det stadig et smukt syn at se på med sit mørke udseende, pletvise skum og flotte patina-prægede etikette. Duften er mørke ristede malte, chokolade og en anelse humle. Smagen er igen malt og chokolade, men herefter står den endvidere på lakrids, en sjov/god form for jordslåethed og humle. Øllet afsluttes fyldig, fuldfed og med en dejlig bitterhed.
Klasse klassiker som nærmer sig en Gl. Carlsberg Porter.
Karakteren 8/10 bedømt på alle parametre så som smag, duft, fylde, tilgængelighed, pris etc.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af JanLaursen
14. september 2010 00:42 af JanLaursen
Knaldsort sort med fint brunt skum, som relativt hurtigt lægger sig som et tynd låg henover de ristede, brændte dufte af malt, kaffe, portvin (rosiner?) og røg. Smagen er rundere end duften måske antyder, men kombinationen af noget lakridset, de brændte malte, røgen og de tørrede frugter (rosinerne, igen..) er meget harmonisk, blød og vellykket. En rigtig dejlig øl, med en fin bitter afstemt finale.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
14. oktober 2007 10:24 af Gamlegrå
Ølkonsortiet Ålborg

Kraftige Stout`s & Portere r en min gudfars mange laster ( de fleste r generelt flydende....). Så jeg havde købt nogle da han skulle bo hos os i sommers & denne r den sidste.

Kraftig mørk øl - dejligt duftende skum Kakao . røg - duften af lyng m.m
Smagen er dog ikke så krads som jeg huskede den til , men god og rund , m en dejligt sammensat smagspalet. De mest fremtrædende r kaffe - bitter mørk chokolade ( spiste Ritter sport den nye mørke imens.........uhmm )
En god og fyldig Stout til rimelige penge
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
26. august 2007 14:09 af Ivan
Kulsort øl med et tyndt, men stadig cremet brunt skum, dufter kraftigt at brændt malt og heftige kaffenoter. Jeg fornemmer også en anelse snært af portvin(?), en anelse sprittet og en smule røget.
Smagen er ligeledes kraftig, meltet og mokkapræget. Moderat bitter afslutning. Dejlig kraftig Imp stout en en fornuftig omgang bassøre !
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
6. april 2007 16:28 af Maria
Jeg har glædet mig meget til denne kulsorte sag med det mørkebrune, cremede skum. Duften er præget af ristet malt og chokolade og en smule røg. Mundfølelsen er olieret. Smagen er blød med noter af lakrids, chokolade, syltet frugt, ristet malt, kaffe og den har en dejlig og meget harmonisk bitterhed.
Uhhhmm - en stor øl til små penge! 1983
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375