Julehvede fra Indslev Bryggeri
Julehvede
Navn Julehvede
Bryggeri Indslev Bryggeri
Første bryg 2006
Øl type Weizen/Weissbier
Alkoholprocent 6,5%

Beskrivelse
Da vi ville lave denne Julehvede, snakkede vi længe om, hvordan vi præcist gerne ville have en juleøl smagte. Og så har vi lavet den ud fra det. En Julehvede helt efter vores hjerte.

Julehvede er rødlig som mørkt rav og har en fin, afrundet maltsmag. Øllet har en god balance mellem kanel og en let, krydret sødme med strejf af nelliker. Julehvede har fin fylde og passer perfekt til den gode julefrokost eller julemiddagen. En blød øl, der smager som jul dufter. Julehveden er brygget på seks malttyper. Server øllet ved seks til otte grader i et højt glas, så aroma og skum får lov at træde frem. Ryst de sidste 10-15 ml inden opskænkning


Genanmeldt af KilkennY
8. november 2014 22:48 af KilkennY
Diset mørk ravfarvet juleøl med nissehvidt skum. Duften er præget af malten, men rummer også julens krydr. Smagen er sød, krydret, bitter og afsluttes bitter. Øllen virker mod slut en anelse udvandet, hvilket efter min mening ikke klæder en juleøl som bør være tiltænkt den fede mad.
Alt i alt er JuLe Hvede fra Indslev en velsmagende øl, omend den findes en anelse mager.
Karakter: 5/10
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
26. november 2011 20:01 af KilkennY
Julehvede fra Indslev bryggeri. Nydt mens Sigrid ser Tarzan i tv'et, mens jeg ser bold på Ipad'en og skriver denne anmeldelse på telefonen. Fagre nye verden :0). 
Farven er mørk orange plumret og øllet er stort set uden skum, hvilket er underligt for en hvede. Er det ikke ???
Duften er af karamel, småkager og et strejf af nellike. Smagen er lidt julet af de samme ting som dem fra duften, men som Wallenstein skriver så er den ganske enkelt for tynd til at få os op at ringe.  
Skru op for lidt af det hele, og øllet vil gøre sig meget meget bedre. 
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Calender
7. december 2010 19:18 af Calender
Farven er ovre i det rødbrune/rav-agtige, som så mange andre juleøl. Smagen er lidt sødlig, med en god lang eftersmag. Rigtig god juleøl - absolut en favorit.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af wallenstein
13. november 2010 08:36 af Wallenstein
Når jeg skal have juleøl, skal det være øl med en julemand, der banker døren op med et Ho, Ho, så hængslerne dirrer og derefter klaprer ind i mig med store træsko. Ikke som her med en sagtmodig nisse, der undseeligt stiller fodtøjet på trappestenen og med fistelstemme lister forskræmt frem i tykke uldsokker. Her er blød hvedesmag, flot skum (jeg rystede som anbefalet 10 min. inden åbning af flaske) og sødlige diskrete smagstoner af kanel, nelliker, jødekager og Karen Volfs de brune. Ikke nogen dårlig juleøl, men for tynd: Vær mere buldrende, tak. En spand mere af det hele i smagen og så mindst en procent til i benzinoktanen – tak.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
20. oktober 2010 16:11 af Gamlegrå
Superbrugsen 20 kr
Let diset udseende efter køreturen hjem - lille skum. Duften er den klassiske hvede & mildt krydret ozz - godt ramt i blandingen
Smagen er krydret & med et bette julesnert - alt i alt en dejlig øl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
23. oktober 2009 18:00 af KilkennY
Smagt i baren på Café den gode kop på Byggecentrums kursuscenter beliggende i Middelfart ikke langt fra Indslev by og bryggeri.
Øllet er flot julerød med et snehvidt skum. Duften emmer af julegodter som karamel og nelliker. Smagen er sød af karamelmalte, mens eftersmagen mere er af julekager hvilket nok skyldes en god blanding af krydderier.
Julehvede fra Indslev Bryggeri er en dejlig og mild krydret juleøl, som godt kunne tænkes at blive gensmagt, skulle jeg finde den til en fornuftig pris.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Christian
22. april 2007 11:56 af Christian
Orange med et flot skum. Dufter af brød og korn. Voldsomt sød øl som er alt for meget.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
30. oktober 2006 17:16 af Maria
Ølfestival Horsens 2006 - Da Indslevs stand lå tæt ved indgangen, var det der jeg målbevidst styrede hen med min første polet, som jeg delte i to smagsprøver, nemlig denne Julehvede og bagefter Sort Hvede - og det blev en forrygende start på to dejlige dage på ølfestivalen!
Julehveden er dejligt uklar mørk rav med et flot rødligt skær. Duften er "julet" med noter af kanel og nellike, men kun så svagt af det er et strejf i en helhed. De samme indtryk går igen i smagen, der er fyldig og har en dejlig, velbalanceret sødme og noter af frugt, f.eks. mandarin. Det er en frisk julehvede, trods tyngden og sødmen. Jeg synes rigtigt godt om den! Anmeldelse nr. 1615.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,15625