St. Bernardus Christmas Ale fra Brouwerij St. Bernard
St. Bernardus Christmas Ale
Navn St. Bernardus Christmas Ale
Bryggeri Brouwerij St. Bernard
Første bryg
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 10%

Beskrivelse
St.Bernardus Christmas Ale er den yngste efterfølger i rækken af hæderkronede og velsmagende klosterøl fra bryggeriet St.Bernardus. Det er en specialøl med 10% alkoholstyrke, som er kendt ved dens mørke næsten sorte farve, et tæt blødt skum og en frugtrig duft med en fløjlsblød smag.
Det er en øl som brygges op til juletiden. De lange vinternætter byder på perfekte øjeblikke til at værdsætte denne øl og nyde de righoldige smagsnuancer, alene eller i selskabeligt lag.


Anmeldt af Sigmund
21. juni 2011 20:34 af Sigmund
Flaske, alk. 10%, RBNAG 2009 i Vatlandsvåg.
Mørk brun farge, disig, moderat off-white skum.
Moderat men behagelig aroma av malt, brunt sukker, belgisk gjær og krydderier.
Smaken har en rik maltsødme, også toner av kandisukker, mørke tørkede frukter og krydderier. Avslutningen er distinkt krydret og moderat humlet.
Et meget godt juleøl!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Finn
10. november 2006 21:57 af Finn
Denne øl har de sidste par år haft en vis stjerne hos mig. Det er på mange måder en ret traditionel belgisk juleøl: mørk, velduftende med mange tunge frugtnoter af rosiner, abrikoser og måske blommer? Skummet er flot, velduftende- og smagende. Måske ikke dybt original, men ikke desto mindre en rar - men ikke epokegørende - oplevelse også i 2006. Er dog ikke i nærheden af at slå Gouden Carolus Christmas af pinden, som årets foreløbige vinder i min interne juleøls-konkurrence.
PS. Den holder ca. 10 %, som slet ikke hverken smages aller fornemmes, så lad være med at drikke den før du skal hjælpe sønnen med indviklede matematik-hjemmeopgaver
PS 2 Tror at Kvickly har eneforhandling på St. Bernardus-øl. Har ikke set disse andre steder? På tilbud til en rimelig pris lige nu.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
1. november 2006 14:29 af Maria
Ølfestival Horsens 2006. Det er en mørk brun øl med et flot skum. Duften er frugtig med hovedvægt på citrus og krydderier, den er dog også kantet på en anderledes og lidt uharmonisk måde. Jeg fornemmer de samme indtryk i smagen, men også gær, tung frugt, sødme, malt og jeg mærker ikke alkoholen i smagen særligt meget. Finalen har en god bitterhed, men er lige lidt i overkanten hvad grapenoter angår. 1627
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
31. oktober 2006 14:56 af Gamlegrå
Horsens 06
Et flot fast skum - dejlige søde m alligevel krydrede dufte af nødder - rosin abrikos - smagen var dejlig lang og m en stærk eftersmag som passede fint de samme smage som duften lokkede m - den skal i kurven.........
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125