Klitnisse fra Skagen Bryghus
Klitnisse
Navn Klitnisse
Bryggeri Skagen Bryghus
Første bryg 2006
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse
Længe efter at den sidste sommergæst har sat kursen mod syd, kommer Skagen, heden, havet og klitterne til live igen og nisserne får frit spil. Af gammel overtro skal man ikke kimse, ej heller af en ravfarvet Bock juleøl brygget af det fineste Münchenermalt.
Øl fra Skagen Bryghus er brygget med omhu og bør skænkes med kærlighed.


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
13. oktober 2015 17:34 af KilkennY
Årets første julebryg, i form af en to-liters Klitnisse tappet fra fad og hentet ved naboen, som i denne uge er Skagen Bryghus.
Klitnisse er en dejlig julebock på 6,8 %, som har en rødbrun krop med råhvid top. Duften er herlig sød af karamel, sukker, honning og krydr. Smagen er sød, læskende og afsluttes med en herlig bitterhed.
Rigtig dejlig juleøl med god fylde og balance.
Jeg glæder mig allerede til jul
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
21. januar 2008 08:55 af Maria
Det er en uklar, mørk ravfarvet øl med et OK skum. Duften er sødlig med noter af karamel, malt og alkohol. Smagen har let sødme med noter af malt, karamel og alkhol - og jeg synes den er noget ubalanceret. Finalen er tør og syrlig/bitter, og den trækker ned i helhedsindtrykket.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Calender
23. november 2007 21:05 af Calender
En smuk gyldenbrun farve. Smagen er god og kraftig. Ikke så mange dikkedarer... En god julebryg som sagtens kan konkurrere Tuborgs Julebryg langt ud af banen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
3. december 2006 11:10 af 2meterSmølf
Kraftig øl hvor münchenermalten smager kraftigt igennem. Farven er en flot rav farve. God dansk øl der passer til julebordet eller blot til nydelse alene en aften bag tv´et. Anbefaling: Køb helt klar denne øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Enzo
10. oktober 2006 22:02 af Ferrari
En dejlig ravfarvet bock juleøl med superflot skum. Brygget med omhu af den fineste Münchenermalt. Bestemt en god juleøl fra bryggeriet fra toppen af Danmark. Bare det snart var nu..
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125