Høstbryg Brown Ale fra Løgismose Mejeri
Høstbryg Brown Ale
Navn Høstbryg Brown Ale
Bryggeri Løgismose Mejeri
Første bryg 2006
Øl type Northern English Brown Ale
Alkoholprocent 5,5%


Anmeldt af Masn
18. april 2007 17:44 af Masn
Er det ikke et tegn på godt håndværk, at jeg først nu, da jeg skal skrive anmeldelsen finder ud af, at dette er en øl, fra et dansk microbryggeri.
Den har været en ren nydelse, og er gledet sydpå, uden at efterlade dybe spor.
Og det er i min verden en stor ting, for der er ikke altid brug for en højtråbende øl, når man vil læse avisen, løse kryds og tværsen eller bare sidde på terrassen og indsuge udsigten.
Hvis dette er første forsøg på en øl, fra dette bryggeri, er der kun det at sige; Klø på!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
18. september 2006 20:25 af KilkennY
Vi har fået denne øl af søster Vicki, som har fundet den på et marked i Odense. Vi er meget beærede og glade for, at hun tænkte på os og købte den, da den vist nok kun er produceret i 2000 eksemplarer. Vi har hørt om Løgismose Mejeri, men vi vidste ikke, at de bryggede øl. Vi går derfor ud fra, at dette er et af deres første bryg (hvis det ikke er det første), og efter at have smagt det, håber vi, at det ikke er det sidste.
Vi har valgt at nyde denne øl som en apperitif til det store kaffebord, som skal stå vært til fodboldkampen mellem BIF og EFB. Det var et godt valg, da denne søde øl straks leder tanken hen på kage og andet sødt. Det er en flot brown ale med et prægtigt skum. Duften er let humlet og karamelsød, og smagen er blød og karamelliseret. Det er en mild og letdrikkelig ale, der glider ubesværet ned. En prægtig øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125