WychCraft fra Wychwood Brewery Co.
Navn WychCraft
Bryggeri Wychwood Brewery Co.
Første bryg 2004
Øl type Blonde Ale
Alkoholprocent 4,5%

Beskrivelse
Fra det væsentlige i brygning kommer eliksiren af smag. De fire elementer Jord, Vand, Ild & Luft forenet i en enhed.

WychCrafts smagsnoter:
'En lys gylden drik med et dejlig rødt skær, har WychCraft et skummende udbrud af frisk citrusduft der stammer fra 3 tilsætning af Styrian Golding humle. En kvist af dejlig varmende maltet smag afrundes med en tør sprød note og en modvægt af bitterhed.'
Jeremy Moss, brygmester

Baggrundsinformation

Award Winning
Efter renoveringen og genskabelsen af Wychwood Brewery i 2004, var WychCraft det første bryg der blev bestilt gennem det nye bryggeri. Brygmester Jeremy Moss håndbryggede det nye bryg specielt for deltagelse i den årlige prestigefyldte konkurrence Tesco Beer Challenge. WychCraft udmærkede sig, og henrykte dommerne, og til vor umådelige stolthed og fornøjelse vandt den førstepræmien!


Trippelhumlet & gylden
WychCrafts innovative nye opskrift omfatter tilsætning af Styrian Goldings humle til karret af tre omgange, for at opnå et meget aromatisk bryg, der eksploderer saftig citrus og lime humlekarakter. En let base af delikat smagende engelske Fuggles humle, og brugen af lagermalt, hjælper med at karakteren af humle og skabe en vidunderlig aromatisk og vellugtende sommerøl. Som varer hele sommeren....


Etiketdesign - De 4 elementer
Designet og illustrationen for WychCraft skildrer de 4 elementer fra ånden i myter og fabler der præsenterer de 4 elementer af Luft, Ild, Jord & Vand. Siden 1600-tallet alkymister, har elementerne blevet velbeskrevet i tekst og ord. Alt er skabt fra de fine ingredienser i de fire elementer, som udgør universet, inklusiv alle legendariske og mytiske skabninger og øl!

Vor WychCraft etiket anerkender bryggerens håndværk ved at forene basiselementerne og ingredienserne i brygget

Vand - for at blødgøre byggen, og være en del af mæsken
Ild - for at 'riste' maltbyggen i ovnen og koge urten
Jord - muliggøre humlen og byggen
Luft - en nødvendighed for gærens virke

- for at skabe noget i sammenhæng meget vidunderligt.

Djinn - Ild
Ildens sjæl: salamandere, fabeldyr og drager svælger i ild og flammer. Keltisk navn "Deas". De repræsenterer energi & entusiasme, lidenskab og vilje. Symboliseret ved ilden selv, solen, stjerne og vulkaner. Magiske værktøjer som ildstav og lampe.
Stjernetegn - vædderen, løven og skytten


Paralda - Luft
Ligesindede sjæle af trolde og alfer er forklædt i luften, skyerne og vinden. Karakteriseret som værende venlige, lystige, snakkende og intelligente.
Planter fra Paraldas sfære omfatter Misteltenen.
Stjernetegn - Tvillingerne, vægten og vandmanden

Nixas - vand
Vandelementerne er havfruer og vandnisser, indbyggerne i vandene, havene, floderne og springvandene. I magien, influerer de på renheden, renselsen og drømmen. Symboliseres også engang imellem ved en slange eller skorpion.
Stjernetegn - Krebsen, skorpionen og fiskene

Ghobe - jord
De må mennesker, dværge og gnomer, lever i jordens indre og under træernes rødder. pålidelige, punktlige, stabile og beskyttende, men en gang i mellem en smule grådige. Symboliseres ved Sfinksen og tyren. De magiske symboler for jord er krystaller eller pentakler. Keltisk navn: Tuath.
Stjernetegn - Tyren, jomfruen og stenbukken


Den oprindelige udlånte kunstværk for WychCraft blev skabt for Wychwood Brewery af Chris Bohanna.


Anmeldt af Gamlegrå
13. juni 2011 09:42 af Gamlegrå
Smagt hos Frank
Hans håbefulde svigersøn havde efterladt lidt godt øl og..............
Mellemgylden farve lille skumlag - god Britisk humle duft- fyrrenåle - citrus - m.m og en passende karameltone ozz
Da vi med glæde smagte den kunne vi fornemme grape - appelsin - honning - gær og den ender dejligt humlet og holder smagen længe . Han blev omtalt positivt den unge mand............
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
21. december 2006 15:08 af Sigmund
500 ml brun flaske, vennlighet av Cardinal pub, Stavanger.
Denne ale er, i samsvar med gammel engelsk bryggeskikk, humlet tre ganger i løpet av bryggeprosessen.
Gylden farge, svakt disig (p.g.a. kald temperatur?), moderat skum. Fin humlearoma med toner av grapefrukt. Behagelig humlesmak også, igjen med toner av grapefrukt. Frisk munnfølelse. Distinkt humlebitterhet i avslutningen / den lange ettersmaken. Et bra øl!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

4,711914E-02