Son of Nekron fra Bryggeriet Djævlebryg
Son of Nekron
Navn Son of Nekron
Bryggeri Bryggeriet Djævlebryg
Første bryg 2006
Øl type Brown Porter
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
* Begsort porter med et cremet, brunt skum
* Blødt røgpræg i både næse og mund
* Brændt smag med toner af kaffe, kakao og brændt rugbrød
* Den lette tørhed fremhæver den brændte karakter
* Medium humlebitterhed
* God alene eller til sulemad, herreretter og ragouter med kød
* Søn af stouten ’Nekron’


Anmeldt af Celticfan #1 - Jan:-)
2. december 2010 21:19 af Janchik
Endelig var det tid til at smage nogle af rune og stinus' öl. Brygmester Rune var en af mine inspirationskilder da jeg begyndte at brygge öl selv. Jeg havde lärt ham at kende og vi diskuterede en masse öl og pludslig begyndte han at brygge og et halvt år efter fulgte jeg trop. Han er en flink fyr tro mig Nå nu til öllet. Jeg stödte på det en dag da jeg var ved et af de tre systembolag vi har i umeå i det nordöstlige sverige, og den kostede 51 svenske kroner. Dyrt i forhold til hvad specialöl koster i sverige, hvor systembolaget, trods jeg af principelle årsager er imod statslige monopoler, er gode til at holde priserne nede, så selvom dåsebajere er billigere i dk, så er specialöl meget billigere i sverige generelt. Nå, nu er det ellers ikke så meget prisen jeg stamper i, hvis öllet er godt, og jeg kan sige med det samme at jeg ikke blev skuffet overhovedet. Nu var det jo årets juleöl jeg og en kammerat ville köbe men vi lagde også denne i kurven da jeg nu endelig ville smage en af djävlebrygs satans gode öl Öllet er kulsort og häldes op med et flot, ikke for höjt, men tykt og cremet skum der holder sig länge. Selvom portere og stouts er nogle öltyper jeg elsker, er det själdent at jeg besvimer over dets aromaer og denne her fik mig heller ikke helt derop, men duftede bedre end mange af samme type: Rög, kaffe/mörk chokolade, let humle måske? og malt. Öllet har en tilpas fyldighed, med den dejlig rögsmag, malt, mörk chokolade/kaffe, ikke for söd og let drukket for at väre en röget öl og en perfekt afstemt bitterhed. Det er en rigtig läkker porter og selvom den måske ikke får en 10'er så er det stadig en öl jeg som kritisk ölforbruger og brygger sätter stor pris på og kan anbefale til alle. Tusind tak fordi i brygger drenge og dejligt at se jer eksportere öl til det kolde nordsverige, så jeg har noget godt at hygge mig med Den var rigtig dejlig
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Henrik
7. juli 2009 09:22 af hennck
Fantastisk, ganske enkelt og intet mindre! Nød denne begsorte fucker med colabrunt skum på min elskede Cockney Pub i Århus (anmeldt andetsteds på kanalen). Da vi skulle videre og opføre sig nogenlunde distingveret resten af eftermiddagen, bestilte jeg kun "en lille", men jeg kunne ha' drukket mig i nirvana i Djævlebrygget...

 • Anmeldelsen

Anmeldt af Jonas
29. januar 2008 16:40 af Mr_Bungle
På vej hjem fra arbejde på sådan en ganske normal og småkedelig onsdag rendte jeg pludselig forhovedet mod et rødtklædt bæst! Dér midt på cykelstien stod han med mørke fagter og vanvidsblik. Om rædslen kan ord ikke berette, men usagt skal ej være min manglende åndsvilje, da det infernalske bæst spontant rakte mig en bajer i hånd.

"Drik eller dø!", hviskede han hæst og hvirvlede videre i sin afgudsrus. Forbløffet kiggede jeg på flasken. "Son of Nekron" stod der at læse med helvedesild.

Da livet er mig kært, besindede jeg trangen til straks at kyle dette monster af en ætling fra mig. At fylde ganen med Nekrons søn stod ikke just på min synderliste for denne uge. Men jeg fornam, at væsken var eneste vej til fortsat eksistens, så op måtte kapslen.

Indyllet i sort magi og røgede runer svulmede dufte af tørv og røg fra satans sorte væske. Nekrons nadver var tydligvis ikke bleg som Jesus´! For satan, hvor det rev i næsen med afguder og sinistre tanker! "Lucifer! Belzebub! anråbte jeg med et vanvidsvræl og slyngede porterbarnet i svælget.

Tung og cremet som de syv dødsynder på fad, røget og tjæret som kajene i Londons tåge og humlet hed som helvedesilden selv, sådan føltes drikken i mund og gane. Det var frygteligt.......... tillokkende! Og mens jeg mærkede Nekrons ånd rejse sig i mig, hinsides alle excorsistiske frelser, tænkte jeg kun på at knappe endnu et mørkets bastardbarn op i en skål med farmand Nekron.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
1. januar 2008 21:27 af Sigmund
Flaske, RBNAG 2007 i Grimstad. Alk. var 6,5%.
Svart farge.
Meget fin aroma og smak av røket og røstet malt, tjære og lakris. Bitter avslutning.
Dette ølet likte jeg virkelig godt!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
1. januar 2008 10:33 af Gamlegrå
Vin og Tobak Lemvig 40 kr
Normalt r jeg ikke så vild m Portere - men det skal jævnlig afprøves om smagen stadig siger nej.......Denne har et ok cremet skumlag - lækker røg - kaffe . kakao - en snert af Bacon i duftene

Smagen r ikke så "besk" som frygtet - derimod rund og behagelig efter en kortvarig tør smag af samme som i duftene - En lækker øl at sidde m mens ungerne drøner rundt og skyder krudt af udenfor - Ønskede næsten det stormede m.m da denne ville god til dette vejr ozze............
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
11. maj 2007 22:06 af Masn
Jeg melder mig til klubben og siger hørt - hørt !
Det er en rigtig herreporter, kraftfuld og massiv, men stadig meget let drikkelig.
Som med alle andre af denne type, elsker jeg bare at have næsen i glasset og nyde duften.
Det bliver ikke sidste gang, denne skal nydes, måske som velkomst-drink til en solid herrefrokost!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
5. april 2007 16:54 af Ivan
Sort øl med et smukt skum der bærer præg af den sorte farve, desværre falder det lidt for hurtigt synes jeg. Dufter moderat af kaffe, mørk chokolade samt en god gang røg.
Smagen er maltet og ligeledes præget af kaffe noterne og den mørke chokolade. Fin afslutning med en behagelig bitterhed, let følelse i mund og på tunge, men smagen bliver i munden i en rum tid.
Rigtig dejlig porter, en af de bedste jeg har fået til dato. godt gået !

 • Anmeldelsen

Anmeldt af kask
20. marts 2007 17:29 af kask
Skummet er moderat men tæt, det er en forholdsvis sød øl uden den store humlebitterhed, men det opvejes fint af en rund og fyldig smag fra chokolademalt og ikke mindst røgmalt. Alkoholen anes kun ganske svagt.
Nekrons søn er en yderst velbalanceret og kraftfuld porter der lige får en ekstra dimension på grund af røgmalten.
Det er en dejlig øl, som jeg snart må gensmage.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
25. februar 2007 18:28 af KilkennY
Første gang vi smagte denne øl var på busturen mod Norge under skiferien anno 2007. Vi var 4 om at dele en 50 cl. flaske, og vi var alle enige om, at det var lige lidt nok, da den smagte af meget mere.
Dette er så anden gang, vi smager den. Og vi har glædet os til det! Alligevel kommer smagen bag på os.
Duften er røget, mørk og ristet. Den er utrolig rund og kraftig i smagen, og røgsmagen vælter os nærmest omkuld.
Det er en mørk og fyldig øl, med en overvægt af røg og sod. En meget speciel porter, som vi klart kan anbefale til tilhængere af mørke, røgede øl.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af michael
9. februar 2007 21:49 af Mr.Porter
Endnu et mikkrobryggeri har set dagens lys,og det er Bryggeriet Djævlebryg,og som porter nyder var det oplagt at møde op til prøvesmagning hos Fish And beer på Amagerbrogade,for her kunne man hilse på en af folkene fra bryggeriet samt smage på den Djævlskebryg,og jeg må sige de har fået lavet en god porter sort som satan selv ,flot lysebrunt skum som der dog hurtigt ligger sig efter ophældning, men hænger flot på glasset inderside,dejlige dufte som kaffe chokolade samt røg er tilstede ,alt i alt en god porter og venter da også spændt på næste udspil fra Djævlebryg,ps bare en flot etiket i har fået lavet.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. januar 2007 12:12 af Maria
Det er en kulsort øl med et cremet, nougatfarvet og holdbart skum. Duften er præget af chokolade og tørve røg. Mundfølelsen er forholdsvis fed. Smagen er præget af chokolade, tørve røg, bitter kaffe og der er en dejlig bitterhed. Det er en rigtigt dejlig porter! 1803
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Finn
6. januar 2007 21:02 af Finn
En tørverøget porter - den måtte bare smages, selv om jeg måtte omkring Vejle for at få fat i brygget.
En næsten sort øl med et fint brunt skum møder øjet efter ophældning. En duft af kaffe, røg og chokolade spores i duften. Smagen er både kraftig og fyldig og har en dejlig bitterhed i den lange, let røgede eftersmag. En dejlig, tør Porter, som jeg ville ønske, at jeg havde købt et par ekstra flasker af i Havnens vin- og tobakshus i Havnegade i Vejle. Brygget skulle angiveligt være søn af stout´en Nekron - den må jeg bare smage, hvis den kan fremskaffes! Den er go´kendt, som vi siger på Fyn
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,234375