Triple fra Grauballe Bryghus
Navn Triple
Bryggeri Grauballe Bryghus
Første bryg 2006
Øl type Tjekkisk Pilsner
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
TB Triple er udviklet og fremstillet i samarbejde med Grauballe Bryghus. Den blev i maj 2006 kåret som den mest velsmagende pilsner på Danske Ølentusiasters Ølfestival i Valby Hallen. Triple findes også på 33 cl. flaske.

Denne øl har navnet Triple, da der er tilsat tre slags malt, tre humler, brugt tre gæringer og er blevet fremstillet af tre brygmestre.

TB Triple har en alkohol procent på 5,1.


Denne øl hedder også:
   TB Triple (2) fra Thisted Bryghus
   Triple Pilsner fra Thisted BryghusAnmeldt af Njord
19. februar 2011 20:56 af Njord
Anmeldelse nr. 1.

Dejlig pilsner fra Thisted og Grauballe bryghuse. En dejlig, lidt bitter eftersmag, der passer glimrende til den lidt rundere og sødere smag, man sanser i begyndelsen. Skummer flot og forholdsvist kraftigt - lækkert!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Slemmert
22. marts 2008 18:19 af Slemmert
Ravfarvet bryg med fint hvidt skum. Duft af brød og humle, minder utroligt meget om Steam Beer typen . Smagen minder mig også om f.eks. Anchors Steam Beer. God balance mellem malt og humlen, man kan godt smage der ikke kun er brugt klassisk europæisk humle typer. Den er tørhumlet, men har ikke den store bitterhed. God ren smag som jo er undergærens styrke, men der er dog et ale præg over dens maltprofil.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
1. december 2007 20:14 af 2meterSmølf
Thisted jule kalendergave nr. 1: Ahh sikke en god pilsner. Jeg syntes godt nok at navnet er meget ringe valgt men det ændrer ikke på at den smager fint. Af en pilsner at være er den utrolig humlet. Lad dig ikke nare af navnet og tro at det er en kraftig øl. Det er stadig en pilsner. Anbefaling: Prøv den, den er lidt speciel.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
31. august 2007 15:35 af kask
Triple er forholdsvis kraftigere humlet end de andre pilsnere fra Thisted´s sortiment.
Det er en let syrlig øl, med en krydret humle, der har en skarphed der næsten går hen og bliver garvesyreagtig, maltprofilen som byder ind med en note af karamel, er beskeden og ganske entydig.
Eftersmagen er kort og tør. Triple minder lidt om altbieren Diebels, vel at mærke i en mindre maltet udgave, og med lidt ekstra humle.

Jeg synes ikke helt den indfrier hvad den lover. Den er i hvert fald ikke mere end duble så god som deres almindelige pilsner.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
16. maj 2007 19:41 af Gamlegrå
Regner m at det er den udgave som hedder Trippel......

En tydelig Humleduft - nærmest "stenet" duft er første indtryk ( tror den kommer fra hans Sten øls linie ) smagen er meget "! Britisk " en del humle og tørhed i smagen - som ender i en fin afslutning m en passende bitterhed
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
11. juli 2006 16:51 af Maria
Serveret på fad på restaurant Bryggen i Thisted den 09.07.06. Den er meget kold. farven er mørk rav, skummet er stabilt og duften er præget af blomst/frugt. Smagen bærer præg af aromahumle (PK's fingeraftryk kendes tydeligt) på en frugtig, krydret måde, men på en lidt nedtonet måde i forhold til diverse af forsøgsbryggene, hvilket både er godt og ondt. Jeg synes den er lidt svær at blive klog på, den mangler lidt balance, og den kunne have mere krop.
Men jeg kan godt forstå at en øl som denne vinder pilsnerkonkurrencen på festivalen, fordi den er atypisk. Men om det er helt retfærdigt at en hybrid mellem en ale og en pilsner vinder - se, det ved jeg nu ikke rigtigt, om jeg synes.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125