Roggen fra Fürstliche Brauerei Thurn und Taxis
Roggen
Navn Roggen
Bryggeri Fürstliche Brauerei Thurn und Taxis
Første bryg
Øl type Roggenbier (German Rye Beer)
Alkoholprocent 5,3%


Anmeldt af wallenstein
10. februar 2013 20:20 af Wallenstein
Ja, dette er en vidunderlig øl med en pikant bolsjerund ristet maltside, meget lig en dunkelweisse men alligevel anderledes. Ja, jeg mener at kunne ane de modne rugkærner, modent korn og masser af lækker brun flødekaramel i malten. Den er sødlig, mild og utrolig indsmigrende rund, men har også en god karakterfasthed i sine nuancer. Den krydrende humling kompletterer de andre indtryk perfekt. Herlig saftig lækker og duftende sydtysk øl, som jeg helst drikker af et weissbierglas.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
5. januar 2012 23:05 af KilkennY
Der er altså bare noget skønt ved den øl...
Den flotte klare dybe og mørke mahognifarve og det kridhvide holdbare skum? Den fantastiske slik agtige duft der fylder lokalet når øllet hældes i glasset? Den fantastiske dejlige afrundede milde smag, præget af godt sammensat malt og dejlige humletyper? Den fantastiske fylde der pirrer alle sanser og fylder hvert et hjørne og hver en krog i munden?
Tjah... Eller også er det bare en kombination af tysk grundighed, reinheitsgebot, rug og måske en portion held. Faktum er at de har sgu ramt plet de kære tyskere...
Karakter: 10/10 inden for typen Rugøl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
4. marts 2011 10:59 af KilkennY
Brauerei Thurn und Taxis’ Roggen havde jeg den glæde at smage til vores seneste Dejbjerg Cup, hvor Masn havde medbragt et mindre arsenal. Vi takker alle og bukker i støvet (Sims’ støv altså).
Øllet er flot mørk ravfarvet og skummet står hvidt og vedvarende. Duft og smag er præget af en helt fantastisk maltprofil, og skal jeg være helt ærligt mindes jeg ikke at have smagt noget så perfekt afstemt i rigtig lang tid.
En let drikkelig, velsmagende, harmonisk og yderst dejlig øl, der uden problemer kan nydes allerede efter morgenmaden også selv man er influenza ramt. :o)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
6. april 2007 16:27 af Maria
Det er en mørk ravfarvet øl med et OK skum. På trods af at det er en rug øl, er duften meget hvedeagtig med noter af banan. Smagen er blød og fin, den har let sødme, banan, god citrussyrlighed, karamel og er i en dejlig balance.
Den er svær at se sig sur på. 1977
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn & Ment0
3. juni 2006 21:26 af Ment0
”Man skal vende sig til den. Den kræver øvelse og visdom.” – Ment0

Det er en interessant alternativ til alle de tyske malt, byg og hvede øl. Den er yderst velsmagende og har en pikant duft at ristet korn. Flot, mørk og anderledes farve. Nærmest Mahogni (ikke med tiden, men rigtig).
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375