Hvid fra Indslev Bryggeri
Hvid
Navn Hvid
Bryggeri Indslev Bryggeri
Første bryg 2006
Øl type Witbier
Alkoholprocent 4,8%

Beskrivelse
Snerpende frisk og alligevel blød og harmonisk. Perfekt som tørstslukker til sommerens varme øjeblikke. Slippes løs ved bordet til friskfanget fisk, skaldyr og sommerfriske salater.

Hvid er brygget på hvedemalt, bygmalt og umaltet hvede fra området omkring Indslev. Som karakteristisk hvedeøl er den uklar takket være det høje proteinindhold fra hvedemalten. Skummet er højt og flot. Det er den eneste af vores øl, der er tilsat krydderier. Vi har valg en udsøgt smagsblanding, der tilfører øllet en frisk karakter og en mild smag. Passende servering: køleskabskold i husets største ølglas.


Anmeldt af gerhard
20. februar 2007 08:14 af Gamlegrå
Minder i bund og grund utroligt meget om en Belgisk Witbier - mangler Tyskernes sødme og tyngde for få points her - letdrikkelig og m en let citrus / koriandersmag men for vandet til sidst
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
31. maj 2006 21:38 af Maria
Det er en ufiltreret, lys gul øl med et godt skum. Duften er som en witbier skal være med noter af hvede, krydderier og citrus. Smagen lever nogenlunde godt op til duften, men jeg synes den er lidt sødere end den gennemsnitlige wit, er lidt tynd og har mindre citruspræg, hvilket er en skam.
Men ellers en absolut drikkelig en af slagsen, men prisen vil klart afholde mig fra at købe den igen.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625