St. Bernardus Paasbier fra Brouwerij St. Bernard
St. Bernardus Paasbier
Navn St. Bernardus Paasbier
Bryggeri Brouwerij St. Bernard
Første bryg
Øl type Belgian Specialty Ale
Alkoholprocent 7,7%

Beskrivelse
Unikt Belgisk bryg, overgæret med eftergæring på flaske. Denne Påskebryg er velafbalanceret mellem sød og bitter, krop og friskhed. Den har en maltet frugtagtig aroma med et flot tykt skum. Den er brygget efter St. Bernardus bryggeriets stolte traditioner med brug af kun den bedste malt, humle og sukker. Vores egen gærstamme og det særligt gode vand fra bryggeriets egen kilde giver en Påskebryg, der lever op til vores løfte: St. Bernardus, bringer himmelsk nektar indenfor rækkevidde.


Anmeldt af 2meterSmølf
26. marts 2008 18:11 af 2meterSmølf
Fantastisk. Dette er absolut den bedste påske øl jeg til dato har smagt. Pris 20 kr. i Brugsen. Masser af smag og perfekt mængde kulsyre. Det er en meget kraftig øl i smagen i forhold til de fleste danske påske øl. Denne øl er heldigvis ikke for sød hvilket jeg personligt ikke bryder mig om i en påske øl. Anbefaling: Køb den også til mere end 20 kr.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Christian
4. april 2007 22:56 af Christian
Masser af frugt og - til en afveksling for en belgisk ale - lidt citrus og humle i duften. Ret sød og maltet smag, med masser af fylde. Fylden og humlen gør den til min foretrukne belgiske påskeøl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
5. juni 2006 20:03 af Gamlegrå
En anmeldelse som har forputtet sig

En typisk Passbier - smagfuld uden at imponerere dog - smagte den sammenm eks Virklund & Ørbæk`s som faldt mere i vores smag - den mangler lidt at træde igennem m sine udemærkede dufte i smagen . Den bliver for neutral t sidst ang smag - men ikke en dårlig øl - langtfra bare ikke i toppen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
20. april 2006 21:30 af Maria
DØE Thisted afd. Påskebryg 06. Det er en rød rafarvet øl med et flot skum. Duften er præget af malt og tung frugt. Smagen er præget af kandis, karamel, frugt og citrus.
Jeg synes at den meget overdrevne kulsyre i øllet ødelægger helhedsintrykket, og jeg synes heller ikke denne øl lever op til de andre St. Bernardus!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Blom (Mr_Bungle)
17. marts 2006 10:47 af Mr_Bungle
Det er lang tid siden, jeg har fået en rigtig krydret belgier, da jeg nok må erkende, at jeg efter en årrække, hvor de var mine absolutte yndlinge, har skiftet lidt smagsløg og er blevet meget glad for særligt amerikansk bryg i mere eller mindre ekstreme retninger. Men i aften tog jeg mig altså den nye påskebryg fra St. Bernadus, og det er jeg glad for! Øllen er prægtigt syn, farven er tillokkende og skummet tæt. Duften er umiskendeligt belgisk (!!), krydret, men også lidt sprittet i toppen på trods af, øllen egentlig ikke har så voldsomme procenter. Mundfornemmelsen er fyldig og smagspalletten bred og dejlig. Den er først og fremmeste krydret (kanel, peber og kardemomme), men har også tydlige nuancer af frugt (æble, pære banan, appelsin) samtidig med den har en fin bitter, men også liiiiidt sprittet afslutning. Alt i alt en påskebryg St. Bernadus kan være stolte af, og som i hvert fald er på højde med St. Feulliens, synes jeg. God påske og skål!Blom (Mr_Bunge
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375