Sortbøder fra Skagen Bryghus
Navn Sortbøder
Bryggeri Skagen Bryghus
Første bryg 2006
Øl type Dry Stout
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
En sort og cremet stout med engelsk humle. Øllen har en god krydret smag fra humlen, og den mørkristet malt giver en delikat smag af røg, lakrids, kaffe og en anelse chokoladenoter.

Bitterheden er moderat, og går fint i spænd med sortmalten.

Er god til ostebordet eller bland den med Drachmann, g du har den fineste half & half


Anmeldt af Sigmund
8. august 2011 21:25 af Sigmund
Smaksprøve fra flaske, RBNAG 2007 i Grimstad.
Svart farge, lavt skum.
Overraskende moderat aroma, noe malt, hint av kaffe.
Smaken er bedre: røstet malt, toner av kaffe og sjokolade.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
13. juli 2007 15:46 af KilkennY
Sortbøder er en herlig overraskelse, som indeholder både røg og lakrids, hvilket jeg ikke lige forventede.
jeg troede egentlig at sortbøder var noget man, i gamle dage, gav til folk der arbejde sort, men på etiketten kan man læse at det er noget lidt andet. Nå pyt! ;o)
Det er en meget velsmagende sort og røget stout med et flot skum. Duften er sød og røget. I eftersmagen fornemmer jeg en smule lakrids og en masse sødme, som samtidig giver den en meget læskende afslutning. Super øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
2. november 2006 16:01 af Maria
Ølfestival Horsens 2006. Øllet er sort/brunt med et flot skum. Duften er ganske let, men jeg fornemmer chokolade. Smagen er for let i forhold til at det er en stout, og er lidt schwartzbieragtig, men har bitterhed i modsætning til mange tyske familiemedlemmer, der er noter af ristet malt, en ganske let sødme, lidt karamel og kaffe... 1629
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
14. oktober 2006 08:43 af Pman
Ja, jo, hmm. Det var ellers med glæde denne øl blev købt i på en lille hyggelig sommerhustur på nordsjælland, og jeg havde glædet mig til en rigtig godt sort fed stout, en der virkelig var kælet for i god dansk mikrobryggerstil. MEN jeg må med skam erkende at efter glæden over det flotte sorte øl i glasset havde lagt sig, og da de første tår røg ned, var der kun en ting som stod tilbage: VANDET. Tyndt, kedeligt og vandet. Øv. Ingen tvivl om at tørstige tyske turister sikkert vil flokkes om bryghuset deroppe i ferieparadiset på grund af sol, stemning og feriehormoner, men foreløbigt er der i hvert fald ikke tale om noget som vil få fast plads på min ølindkøbsseddel. Håber på væsentligt bedre resultater, altså øl med væsentligt mere krop, ved næste møde med et produkt fra Skagen bryghus.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Brian
20. september 2006 19:10 af TheDog
Så kom den. Dette er en fremragende stout!! Ikke så kraftig og maltet som enkelte andre stouts, men den overgår for mit vedkommende min hidtidige stout nr. 1: Fur´s.
En dejlig mørk farve, flot tæt skum og en fin sødlig duft. Fyldig smag som dog ikke "hænger ved" i en lang eftersmag. Enkelte vil nok blive skuffet over den milde eftersmag, men holder man af Fur Stout er denne i samme kategori: 1 pletskud. Bryggeriet sælger den selv til Coop butikkerne, mens Premium Beer skal distribuere dem til pubber, cafeér og lignende.
Kan nu købes i Kvickly 2 stk. for kr. 50,-
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

9,399414E-02