New World Porter fra Avery Brewing Co.
New World Porter
Navn New World Porter
Bryggeri Avery Brewing Co.
Første bryg
Øl type Robust Porter
Alkoholprocent 6,7%

Beskrivelse
En traditionel sort porter, med en overraskende twist - den er tør-humlet! Vi har udvidet porterkategorien er smule, ved at tilføje en vidunderlig, tør humlearoma der blandes med den søde karamel og chokolade karakteristika ved en Robust Porter.


Anmeldt af KilkennY
30. januar 2010 15:04 af KilkennY
New World Porter fra Avery Brewing.
Helt sort Porter uden skum der mest af alt ligner et glas kold cola. Duften er af chokolade og kold kaffe. Smagen er mørk ristet, igen kaffe og chokolade og let bitter til slut.
God og dejlig øl, der gør sig godt lige efter morgenmaden (kl. 13:1 ved denne weekends g2b møde i Ålborg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Christian
1. juli 2007 20:15 af Christian
Sort med et lille skum. Porterens klassiske chokolade og kaffe aroma ledsages af blomstret humle. Smagen er markant ristet bitter, men med balance af en solid og blød krop. En langvarig ristet eftersmag fuldender billedet af en suverænt god øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. juni 2006 22:03 af Maria
Det er en sort/brun porter med et flot, cremet skum. Duften er fantastisk dejligt præget af chokolade og hårdtristet malt. Smagen er også udpræget chokoladeagtig, men der er også strejf af lakrids, kaffe og en anelse mørk frugt.
Det er en virkelig dejlig øl, og det er en porter der er nødt til at skal med ind under mine ynglings porter/stout, også selvom prisen var 33,- for 33 cl.!!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

9,179688E-02